HEHKUA MINERAALIMEIKEILLÄ

*postaus toteutettu yhteistyössä Everyday Mineralsin kanssa ja tuotteet saatu sitä kautta.

_MG_9628 Mä pääsin lähtemään jonkin aikaa sitten yhteistyöhön Everyday Minerals Suomen kanssa. Heiltä saa mineraalimeikkejä, niinkuin nimi senkin jo kertoo, hah. Kaikki meikit sekä siveltimet ovat sata pronsenttisen vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Mä olen jo jonkin aikaa itse suunnitellut siirtyväni edes osaksi luonnonkosmetiikkaan. Mulla on ihan älyttömän herkkä iho kaikille maailman kemikaaleille sun muille. Yliherkkyyttä tai allergiaa mulle ei kuitenkaan ole todettu. Tämä yhteistyö oli siis todella hyvä ensikosketus luonnon kosmetiikkaan.

Asiakaspalvelu oli todella todella hyvää ja koko Everyday Mineralssin porukka vaikuttaa super rennoilta ja ihanilta tyypeiltä. Omat sävyt meikkipohjiin yms oli todella helppo löytää ihanan asiakaspalvelun ansiosta ja myös heidän sivuillansa kategoria LÖYDÄ SÄVYSI kannattaa katsastaa, kun etsii omaa meikkipohja sävyänsä.
_MG_9629 Mitä mun paketista sitten paljastuikaan?

1. Sunlight Jojoba - korjausväri, taittaa sinisen/violetin sävyjä pois, myös punasuutta tasoittava korjausväri. Tämä sopii myös pienten näppyjen ja läikkien peittämiseen.

2. Lanai in the sand - aurinkopuuteri, melko vaalea aurinkopuuteri, jossa punakka vivahde. Hohtoa iholle ilman hohdepuuteria.

3. Cinnamon street - silmienrajausväri, sopii moneen ihonsävyyn täydelliseksi kulmaväriksi.

4. Affection - sävyttävä huulivoide, taittaa hieman violettiin, tuoksuu taivaalliselta.

5. Flat top - meikkipohjasivellin, helppo tehdä tasainen ja täydellinen mineraalimeikkipohja, plussaa pehmeydestä.

6. Semi-Matte Base - meikkipohja, itselläni sävyssä 4N, todella peittävä ja kevyt tulos.
_MG_0070 Mä aloitin piirtämällä kulmani, niinkuin aina meikatessani. Mun mielestä tuo Cinnamon street on täydellinen sävy. Viileään taittava tummanruskea. Väriä on todella helppo levittää ja se ei lähde "varisemaan" tai leviämään päivän aikana.
_MG_0075 Tämän jälkeen käytin Sunlight korjausväriä silmänalusiin ja punoittavaan nenääni. Siveltimenä käytin luomivärin häivytyssivellintä, koska peite/korjausaine sivellintä ei mun sivellinkokoelmasta valitettavasti löydy.
_MG_0076 Tämän jälkeen meikkipohjan levitys Flatt top siveltimellä ja tuo sivellin on oikeasti tärkeä, sillä normaalilla puuterihuiskalla meikkiä kuluu turhaan ja mineraalimeikki leviää ympäriinsä tehden kamalaa sotkua. Tämän kanssa kannattaa olla varovainen, sillä mineraalimeikkiä saattaa helposti laittaa liikaa, koska se peittävyys ei ihan heti näy, kun mineraalit eivät täysin ole imeytynyt vielä ihoon. _MG_0078 Seuraavaksi sitten aurinkopuuterin vuoro. Sen levitin normaalilla poskipuna/aurinkopuuteri siveltimellä, koska vaikka Flatt topilla olisi tullut parempaa jälkeä niin en halua sekoittaa siihen kahta eri sävyä. _MG_0081 Viimeisenä silauksena sävyttävä huulivoide huuliin ja hieman ripsiväriä lisäämään tuuheutta ja pituutta. 6-003 Lopputulos hyvin fressi ja meikki oli nopea ja helppo tehdä.

Meikkipohjasta pakko sanoa sen verran vielä, että ehdottomasti paras mitä olen koskaan käyttänyt. Kevyt, mutta todella peittävä. Mähän en ole sitten vuoden 2012 jälkeen käyttänyt meikkivoiteita, vaan käytössä on ollut vain BB-voide sen kevyyden takia. Tämä pohja on vielä kevyempi ja tuntuu melkein, että naamassa ei olisi mitään. Tämä silti peittää kolme kertaa paremmin kuin BB-voiteet. En voi muutakun kehua näitä tuotteita. Jatkossa kulmavärit ja meikkipohjat tulen kyseiseltä firmala hankkimaan.

8 kommenttia

 1. Kivan näköinen meikki!:) Vaikuttaa myös toimivan nuo tuotteet. Hoitaako noi korjausvoiteet/puuterit ihoa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Toimii kyllä todella hyvin. Sellaisesta ei ainakaan tietoa missään ole, mutta ainakaan ei tuki ihohuokosia niin paljoa, kun voidemaiset :)

   Poista
 2. Kiva postaus hyvillä suosituksilla! Lopputulos on luonnollinen ja kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Aika epätasainen lopputulos vai huonot kuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä meikin lopputulos ei näytä epätasaiselta, vaan mun oma iho on sitä. Kuten varmaan meikittä olevasta kuvasta näät, että mun naama on täynnä arpia ja koloja. Mineraalimeikki ei kuitenkaan oman naaman epätasaisuutta peitä vaan just niitä värivirheitä. Voi olla, että ajoin harhaan, kun laitoin että todella peittävä lopputulos, mutta meinasin että peittää paremmin kuin BB-voiteet mitä ennen olen käyttänyt.

   Poista
 4. Sullahan on hurjan nätit omat kulmat! Ois nätimpi lopputulos, jos korkeintaan täyttäisit värittömiä kohtia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toi toinen kulma onkin nätti.. mut toinen taas ei, kun mulla on lovi johon ei oikeen karva kasva.. Omien kulmien mukaan noi myös piirrän :)

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.