BLOGIN MUUTTO JA UUSI OSOITE

Nyt on yksi etappi tullut päätökseen Inka Nitta blogin kanssa ja on aika avata uusi sivu tässä tarinassa!

Mä sain hurjan kivan mahdollisuuden siirtyä nuoreen Stoori.fi portaaliin ja en voisi olla jännittyneempi ja innoissani tästä asiasta. Omalla tavallaan jännittää siirtyä tästä tutusta bloggerista uuteen maailmaan, mutta uskon, että tämä antaa minulle paljon uutta.

Uusi osoite tulee olemaan. www.stoori.fi/inkanitta

Koitan saada myöhemmin vielä toimimaan tuon inkanitta.fi osoitteen uuteen blogiin, mutta alkuun nyt mennään tuolla Stoorin omalla.

Toivottavasti te ihanat lukijat siirrytte seurailemaan mun juttuja myös Stoorin puolelle.
Mm. Facebookin ja Bloglovinin kautta voitte edelleen seurata blogia.

Bloggeriinkin voitte lisätä blogin lukulistalle menemällä lukemisto - hallinnoi blogeja - lisää uusi ja siihen kirjoittamalla blogin uuden osoitteen.

Linkistä uuteen blogiin:

stoori.fi/inkanitta

2 kommenttia

  1. Nää ei oo koskaan hyviä muutoksia :( Nytkin kun vilkaisin tuota uutta puolta, aivan sekava ja täpötäynnä mainoksia. Alussa saattaa muistaa tulla uudelle sivustolle, mutta lähes poikkeuksetta omaltakin lukulistalta on karsiutunut kaikki jotka tällaisiin uusiin toimimattomiin portaaleihin siirtyvät. Sitten harmittaa, kun palataan jossain kohtaa bloggeriin, ja iso osa lukijoista on hävinnyt. Uusia nimittäin ei portaalin kautta kyllä saa. Tsemppiä kuitenkin sulle jatkoon, ja harmi, ettei tämä puoli riittänyt sulle enää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimimattomiin portaaleihin? Onko sulla kokemusta Stoorista? Eihän portaalit ole mitään uusien lukijoiden havittelemiseen. Portaalin kautta saa esimerkiksi tiiviin taustajoukon tukemaan bloggaamista, uusia näkökulmia toimia bloggaajana ja mahdollisuuden kokeilla bloggaamista myös ammatillisessa näkökulmassa. Ikävä, että näet asian näin negatiivisena. Itse ainakin seuraan bloggaajaa uuteen osoitteeseen mikäli sisältö on sellaista, mitä tykkään lukea. Olipa se portaalissa tai ei.

      Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.