SYNTTÄRIJUHLANI

inka21 muffini Täytin 21 vuotta joulukuun 25 päivä ja järjestin ystävien kesken omat synttärijuhlat 29 päivä joulukuuta, eli viime perjantaina. Tälläkertaa kutsuin juhliin vain tyttöjä ja semmosia ihmisiä joiden kanssa olen viimeaikoina viettänyt tiiviisti aikaa.
ilmapallot tarjoilut Valitsin synttäreiden teemaksi kimalluksen. Koristelut olivat mustaa, valkoista ja hopeaa. Glitteriä näkyi niin muffineissa kuin koristeviirissä. Itsehän en väritykseltä sopinut sitten itse teemaväreihin, mutta halusin vihdoinkin laittaa päälleni viime vuonna Sagalta saadun kultaisen paljettimekon. puhallan glitter viiri Kutsuin tytöt meille seiskan aikoihin ja olin iloinen ja yllättynyt, että moni oli panostanut teemaan ja kaikilta löytyi jotain glitteriä, jos ei vaatteista niin sitten meikistä. Kuunneltiin musiikkia, juotiin, syötiin ja mun ystävät tutustui toisiinsa. Jatkettiin myöhemmin vielä lähes kaikki Tampereen yöhön. 21inka Mulla oli ihan super hauskaa ja sain tytöiltä vielä niin kivoja synttärilahjojakin! Kauheen harvoin enään tulee järjestettyä mitään, mutta ehdottomasti täytyy useammin pitää esimerkiksi vain illanistujaisia muutaman kaverin kanssa.

11 kommenttia

 1. Ihanan kuuloiset synttärit sulla on ollut! :) Oot tosi nättinä, tuo mekko sopii sulle hyvin :)<3

  VastaaPoista
 2. Hyvää synttäriä näin jälkikäteen :) magee toi paljettimekko ja näytät tosi kauniilta siinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon. Paljettimekko on kyllä ihana kieltämättä <3

   Poista
 3. Erittäin, erittäin myöhästyneet synttärionnittelut minulta! Näytät aivan kuin prinsessalta, tuo paljettimekko sopii sulle kuin nenä päähän ♥ :)

  Kiva kuulla, että juhlat olivat onnistuneet! Olisi kivaa jos itselläkin olisi enemmän aikaa järjestää joitain illanistujaisia tai ihan vaikka vain pelkkiä tyttöjen iltoja hyvän ruuan, musiikin ja pienten juominkien merkeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos ihan super paljon. Tää kommentti sai mut kyllä todella hyvälle tuulelle.<3

   Joo olis kyllä ihanaa, jos vaikka ees kerran parissa kuussa ehtisi järjestämään jotain pieniä illanistujaisia läheisimpien ystävien parissa :)

   Poista
 4. Ihana mekko! Ja hyvää syntymäpäivää näin pari päivää myöhässä! :)

  VastaaPoista
 5. Toi mekko on kyllä aivan ihana!<3

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko, näytät upeelta! 😍 Myöhäiset onnittelut!

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.