HIUSTEN MUODONMUUTOS

Te ihanat lukijat oottekin huomannut varmaan, että pikkuhiljaa tämän vuoden aikana on tultu siirryttyä punaisesta hiusväristä pois päin. Alkuun laitettiin vähän violetin sävyä, jotta värin ylläpitäminen olisi helmpompaa, mutta pikkuhiljaa annoin tyven kasvaa ja välillä värjättiin jotain ruskeaa juurikasvun peitoksi.

uudet vs vanhat Nyt kolmisen viikkoa sitten vedettiin hieman hohtava tummanruskea ja lyhennettiin muutama sentti huonoa latvaa pois. Tämä hiusväri tosin on ihan vain väliaikainen ratkaisu ja myöhemmin keksitään jotain kivaa sävyä raidoilla tms. 

undercut Vihdoin ja viimein vedettiin myös mun toivova undercut niskaan. Nyt oon sitten osaksi siili, mutta toi on helppo myös peittää, jos kyllästyy ja kun hiukset on auki ei siili näy. Toivotaan nyt, että kamalan nopeesti en kyllästy, sillä olen kuullut, että tuon kasvattaminen on tuskaa. 

uudet hiukset

Mitä mieltä mun uudesta hius lookista?

9 kommenttia

 1. Näyttää ihan superhyvältä! Ja just tollanen undercut on siitä ihan huippu, että sen saa halutessaan piilotettua helpostikin :) Innolla odottelen mihin sun hiukset tosta jossain vaiheessa muuntautuu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon ihana Linda! Joo undercut on kyllä kiva, kun saa piilotettua sen, mutta myös halutessaan näkyviin. <3

   Poista
 2. Tosi kiva uusi hiustyyli! Varmasti paljon helpompi myös ylläpitää kuin punainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tämä on helpompi, vaikka värjätä täytyy siltikin useasti, kun on tummempi kuin oma tukka. :)

   Poista
 3. Vautsi, ihnana pitkät hiukset sulla kyllä! 8) Ihailin punaista hiusväriäsi, mutta kyllä tuo ruskeakin sulle passaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! Mä rakastin kans sitä kirkkaanpunasta tukkaa ja se on ollut se väri mitä olen kantanut itsevarmiten ja tuntenut omakseni. Ruskealla nyt mennään hetken ajan ja katsotaan sitten mihin menee :)

   Poista
 4. Todella freessi ja juuri sun näköinen muutos ♥ Innolla oottelen parempia kuvia, joissa tuo undercut näkyy tositoimissa :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toi undercut ei niinkään näy, paitsi sitten tietenkin läheltä otetuissa ponnarikuvissa. :)

   Poista
 5. Näyttää ihanalta!<3 Undercut oli tosi kiva lisä tohon :)

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.