TBS VANILLA PUMPKIN

Mun ystävä yllätti mut muutama päivä sitten ja toi mulle The Body Shopin uusia kausituotteita kotiin testiin. Kyseessä siis Vanilla Pumpkin suihkugeeli sekä käsirasva.
Mulla ei kamalasti oo aikasempaa kokemusta TBS:n tuotteista, mutta viimeaikoina oon innostunut niistä ihan urakalla ja kaikennäköstä ihanaa pitäisi hankkia heiltä.
PUMPKIN VANILLA
Nimensä mukaisesti Vanilla Pumpkin tuoksuu pehmeälle vanilijalle sekä kurpitsalle. Omaan nenään vanilija on kermatoffeemainen ja makea eikä niinkään perinteisen vaniljainen. Tuoksu on sopivan makea, mutta kurpitsa ja ehkä pieni mantelin paahteinen tuoksu tekee tuoksusta melko täydellisen.

Käsirasva on alkuun hieman pistävä ja kurpitsantuoksuinen, mutta levittäessä se muuttuu ihanan makeaksi ja liika tuoksu kaikkoaa iholta melko nopeasti. Käsirasva levittyy sekä kuivuu hyvin ja mulle ainakin se kuivuminen on tärkeää käsirasvoissa.

Suihkugeelin ja käsirasvan lisäksi tätä ihanaa kausituoksua löytyy myös vartalovoin muodossa, mutta itse en sitä omista.

Netissä nähtävästi suihkugeeli on jo loppunut, mutta vartalovoi ja käsirasva löytyy. Nämä kun ovat kausituotteina, niin suosittelen hakemaan nopeasti omansa, ennekuin nää viedään käsistä!
vanilla pumpkin the body shop

Löytyykö sulta jo nämä kausituotteet?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

13 kommenttia

 1. Nää kuulostaa kyllä aivan ihanan tuoksuisilta! Mulla oli josks vaniljan tuoksuinen käsirasva ja se oli niin hyvän tuoksuinen. Tällä hetkellä käyttöä odottaa mangosuihkusaippua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania nämä ovatkin! Mä en niinkään vaniljasta välitä, mutta tässä se ei tuoksu siltä perinteiseltä vaniljalta vaan kinuskimaiselle kermatoffeelle ehkä :D

   Poista
 2. Rakastuin noihin Vanilla pumpkin -tuotteisiin heti kun näin kaupassa, mulla sattui olemaan lahjakorttikin Body Shopiin niin ostin koko setin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tuoksu on kyllä ihana. Oi sulta löytyy kaikki! Vartalovoikin olisi ollut ihana, mutta mulla ei vain tulisi käyttöä :)

   Poista
 3. Siis oijoi miten herkullisen tuoksuisilta kuulostaa! :D

  VastaaPoista
 4. Samainen kaksikko löytyy multa, sen vartalovoin jätin suosiolla kauppaan kun voiteita löytyy niin paljon jo valmiiksi :D Nää on kyllä ihan superihania<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tyytyväinen kans, että ystävä toi just nämä mulle, kun vartalovoi olisi jäänyt mulla käyttämättömäksi. Tämä tuoksu on kyllä aivan täydellinen <3

   Poista
 5. Mä en ole vuosiin ostanut mitään The Body Shopilta, mutta nämä nähdessäni mua alkoi kiinnostaa! Kuulostaa ainakin aivan mielettömän ihanalta, tuo käsirasva alkoi mietityttää kyllä ihan todenteolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ollut vuosiin hankkinut sieltä yhtään mitään, mutta nyt on alkanut taas kiehtomaan TBS:n tuotteet :D

   Poista
 6. Noi tuoksuu niiiiin ihanalta kun kävin niitä haistelemassa kaupassa!<3

  VastaaPoista
 7. Nää tuoksuu kyllä niiiiin ihanilta, voi kun löytäisin vielä jostain tuon suihkugeelinkin itselleni ♥

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.