VANHAT KUNNON KUULUMISET

Viimeaikoina on riittänyt tekemistä. Vaikka blogi on ollut hiljasempi, niin olen kuitenkin tehnyt paljon blogiin liittyviä asioita. Mulla on mm. kaksi uutta videoo kuvattuna ja editoituina sekä hirveästi uusia postauksia suunniteltuina ja kuviakin muutamiin kivoihin toivottuihin postauksiin on otettu. Youtube on kyllä viimeaikoina vienyt mut ihan mennessään ja toivoisinkin, että klikkaatte mun kanavalle tästä laitatte sen seurantaan. Myös jos tänne blogiin ei ole mitään tullut niin olen päivitellyt myös mun koira-aiheista blogia ja kannattaa klikata myös itsensä lukijaksi sinne, jos koirajutut yhtään kiinnostaa.
inka naama
Syy ehkä siihen miksi itsessään postauksia ei ole tullut kirjoitettua on se, että oon panostanut mun työhön ihan super paljon. Viime viikkokin hurahti töissä kuutena päivänä putkeen, mutta tälläviikolla onneksi on vähän enemmän vapaata kuin vain se yksi päivä. Tosin loppuviikko on taas työntäyteinen niin blogin kuin työn puolesta. Mahdollisesti töissäkin tapahtuu jotain muutosta ja en malta odottaa, sillä se vaikuttaa niin kivalta!

Meillä on myös ollut parit asuntonäytöt, mutta toistaiseksi ei ainakaan ole vielä napannut mikään. 
inka naama2 Mites muuten kiinnostaako teitä lukea sillon tällöin tämmösiä vanhoja kunnon kuulumisia?

10 kommenttia

 1. Tsemppejä asuntojuttuihin! Vaikka kaikki muuttojutut onkin rankkoja, on silti ihan superkivaa katella erilaisia kämppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mut löytyispä se hyvä asunto ensin. Tälläkertaa en etsi edes täydellistä, vaan sinnepäin riittäisi. :D <3

   Poista
 2. Kuulumiset on musta tosi kivoja lukea ♥ Tsemppiä kiireisiin ja asunnonetsintään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että nää on tervetulleita sillon tällöin. Kiitos paljon Ane <3

   Poista
 3. kiva kuulla kuulumisia! Täytyy myös käydä kurkkimassa noita sun toisia kanavia :) Tsemppiä erityisesti asunnon etsintään. Se voi olla tosi stressaavaa, mutta sitten kun se unelma kämppä löytyy niin voi vitsi miten palkitsevaa se on! Ja miten kiva on uutta kämppää päästä sisustamaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä nyt on vaan viiden vuoden sisään muutettu sen kuuskertaa niin olis kiva löytää joku semmonen mihinkä sitten kotiutuisi! :D Kiva, että nää kuulimiset oli mieleen ja kiitos, kun käyt tsekkailemassa noi muut jutut :)

   Poista
 4. Kuulumispostaukset on kyllä kivoja aina, just tämmönen tsekkaus elämään <3

  VastaaPoista
 5. Kuulumispostaukset on mun mielestä todella kivaa luettavaa välillä, musta on kiva kuulla myös bloggaajan elämästä hieman:) Ehdottomasti jatkossakin näitä! Tsemppii asuntohommiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kata tosi mahtava kuulla, että oot tota mieltä. Jatkossakin on siis kuulumispostauksia tulossa! Kiitos paljon tsempeistä! Tuntuu, että tällähetkellä niitä tarvitaankin kun asunnot on niin kiven alla :D

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.