SNAPSHOTTEJA VIIMEAJOILTA

Kameraan on taas kertynyt niinsanottuja snapshotteja viimeajoilta ja ajattelin, että olisi aika julkaista nämä "randomit" kuvat taas teille kuvateksteineen.
home made brgr Aina välillä on kiva tehdä itse niinsanottua roskaruokaa. Hamppareita ollaankin muutaman kerran jo tehty ja vihdoinkin löydetty täydellinen pihviresepti. Seuraavaksi täytyy kokeilla tehdä sämpylätkin itse.
halimasjärven luonnonsuojelualue halimasjärvi Mun ehdoton lemppari täällä meidän kodin lähellä on Halimasjärvi ja sen ympäri kiertävä luonnonsuojelualue. Niin rauhallinen paikka ja super nätti. Alueelta löytyy muutamia lähteitä ja tihkupintoja sekä superkiva näköalapaikka. Kyllä mä ainakin kerran viikossa tykkään käydä Bamsen kanssa lenkkeilemässä ton reitin. tallipihan leipä Mun hyvä ystävä aloitti hetki sitten työskentelyn Tallipihalla, joten siellä on tullut käytyä kahvilla ja välipalalla. Paikka on niin super nätti ja kiva, kun sinne voi viedä koiriakin. Tuo ciapattaan tehty kinkku-ananas pitsa oli ihan super jees. makkarin tauluja Sisustuskuume on paha. Paljon haluaisin kaikkea uutta, kun vihdoin pystyy alkaa pitämään mattoja ja sisustusjuttuja, kun koira ei enään niin kamalasti temmellä sisällä. nopea arkinen Tässä mun aika perus "en jaksa panostaa, mutta olis kiva silti näyttää ihmiseltä" look. Meikkinä meikkivoide, kulmat, ripsari, puuteri ja nopea sipaus highlighteriä. Päälle siniset farkut, raidallinen paita, luotto parkatakki ja lenkkarit. emman kanssa kahvilla Oon ylpeä itsestäni, mutta sain myös raahattua itseni keskustaan moikkaamaan kaveria ilman koiraa. Mulla on siis koira ihan jokapaikassa aina mukana, lukuunottamatta tietenkään töitä. Bamsen kanssa Avasin Bamsen jutuille muuten oman blogin nimeltä HASKISTI. Nykyään sieltä sitten pääsee näkemään koirajuttuja vähän laajemmin mitä täällä mun oman blogin puolella. makasushi Mä rakastan sushia ihan hirveesti, mutta harvemmin sitä tulee kuitenkaan syötyä. Testasin ihan hiljattain Tamperelaisen sushiravintolan nimeltä Makasushi ja omaan makuun oli kiva paikka ja sushi oli hyvää.

Mitä mieltä tälläisistä postauksista? 

4 kommenttia

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.