BLOCKFEST 2017

blockfest2 blockit 2017 blockfest4
Muutama viikko sitten perjantaina juhlittiin Blockfestien kymmenvuotis synttäreitä. Ostettiin poikaystävän kanssa perjantaipäivän liput, vaikka mielelläni olisin kaksikin päivää juhlinut tuolla. Mulla kuitenkin oli launtai ja sunnuntai töitä, joten pelkkä perjantai vaikutti paremmalta idealta.

Me yritettiin ehtiä kuudeksi alueelle, mutta koiran hoitoon vieminen venyi ja päästiin jonoon vasta viittävaille kuus. Sisällä oltiin vasta puoli yhdeksän ja esiintyjiin jäivät JVG ja Wiz Khalifa. Vaikka jonotus oli puuduttavaa ja sain jonossa turpaani ehkä kymmenen kertaa ja puristuin tuhansien ihmisten väliin niin oli kyllä ihan super kivaa sitten, kun alueelle päästiin sisälle.
blockfest1 wiz khalifa blockfest3 Kuvien saldo jäi hävettävän pieneksi. Ei siitä tosiaan kauaa mennyt, kun alkoi hämärtymään ja oltiin kuitenkin niin myöhään sisällä, että halusin keskittyä siihen festarifiilikseen ja moikata kavereita.
Harmittaa myös, kun nämä Blockit olivat mun ainoat festarit tänävuonna. Ensivuonna tavoitteena ainakin kolmet kesäfestarit ja Blockeille suuntaan ehdottomasti kahdeksi päiväksi!

Oliko joku teistä lukijoista Blockfesteillä tänä vuonna?

10 kommenttia

 1. Ihana festarilookki sulla!<3

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva festarilookki, ihanat letit :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kiva asu, noi letit on ihanat! :)

  VastaaPoista
 4. Ens kesänä kanssa pakko mennä tonne <3!

  VastaaPoista
 5. Olipas sulla kiva festarilookki! Tuo huulipuna passaa sulle niin hyvin <3

  Kauhistuin muuten tuota jonotusta... Siis olitte jonossa viittä vaille kuusi ja sisällä vasta puoli yhdeksältä? Härreguud! On varmaan ollut pari muutakin tyyppiä festaroimassa silloin :'D Mä en yhtään jaksaisi jonottaa noin kauan niin monen ihmisen joukossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia paljon! <3

   Yleensä Blockkien jonot on kestänyt varttia tai kahtakytäminuuttia, mutta se Turun puukotus sai lisäämään turvatoimia, jotka eivät valitettavasti onnistuneet vaan loivat sinkoilua ja ryntäilyä väkijoukkoon...

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.