PIKNIK PARVEKKEELLA

skumppaa3 skumppaa2 Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Soleran kanssa.

Nyt kun siirryin töihin vaatekaupalle, on mulla viikonloppuvapaat tosi vähissä. Noin pariviikkoa sitten sain nauttia mun ensimmäisestä sunnuntaivapaasta, joten lauantaina oli tarkoitus viettää tyttöjen kanssa iltaa. Ilta ei kuitenkaan mennyt kuin strömssössä ja loppujenlopuksi täytyi perua näkemiset tyttöporukan kanssa. Mun poikaystävä oli kuitenkin ihana ja teki meille herkulliset croissantit ja avattiin skumppapullot ja nautittiin meidän parvekkeella lämmittävästä auringosta.skumppaa4 skumppaa5 Juomana toimi Soleralta saatu Veuve du Vernay Ice Rosé Demi-sec kuohuviini. Tuoksussa mansikkaa ja vadelmaa, jotka seuraavat viinin puolimakeaan makuunkin. Aivan ihana terassi juoma ja omaan makuun toimii sekä jäiden kanssa, että myös ilman. Pullon saa Alkosta kympillä mukaan matkaan ja toimii myös erinomaisesti sisustuselementtinä, sillä onhan tuon kuohuviinipullon ulkonäkö erittäin kaunis. Kiitos Solera!
skumppaa Kesän aikana täytyy ehdottomasti ottaa tälläisiä iltoja useamminkin parvekkeella, ehkä sitten sen tyttöporukan kanssa, jos vain vapaat sattuisivat samoihin aikoihin. 

Suomen alkoholilainsäädännön mukaan en julkaise alkoholiin liittyviä kommentteja.

10 kommenttia

 1. Ihana pieni parvekepiknik teillä<3 Mä odottelen että saan huomenna vihdoin ja viimein lasit omalle parvekkeelle ja pääsen oikein kunnolla sisustamaan sen ja viettämään siellä aikaa :D Parvekkeella on niin ihana hengailla kesäisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon Linda!<3 Lasit olisi kyllä ihanat, kun mulla oli edellisessä lasit, mutta tässä nykysessä asunnossa taas ei. Täällä kuitenkin parempi se, että paljon tilavampi. Parvekkeesta saa kyllä kivan huoneen kesäisin.

   Poista
 2. Aivan ihana pikkuruinen piknik! Pitäisi itsekin järkätä joku tuollainen pieni arjen ilo kun sai viimein oman parvekkeen tuossa kuukausi sitten laitettua 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parvekeella on kyllä välillä super ihana järjestää omia piknikkejä. Oi sun parveke näyttää varmasti kivalta nyt :)

   Poista
 3. Aivan ihana kattaus! Noi croisantit, namm!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga! Noi croissantit oli kyllä herkullisia <3

   Poista
 4. Oispa parveke! Näyttää niin ihanalta ja miten ihanaa olisi syödä aamupalaa parvekkeella <3

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en pystyisi enään missään tapauksessa elämään ilman parveketta! :D Aamupalaa harvemmin tulee syötyä partsilla, mutta iltapäiväkahvit ja välipalat useasti :)

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.