MERKONOMI

Kaksi viikkoa sitten tiistaina astelin koulutuskeskukselle viimeistä kertaa. Jännityksellä odotin viimeisiä arviointeja tuntemattomien opettajien haastetellessa minua ja lukiessaan näyttösuunnitelmiani. Kaikki tutkinnonosat lähtivät K3 arvosina eteenpäin en olisi voinut kuvitella, että saan jokaisesta tutkinnonosa-alueesta täydet! 

Haikein fiiliksin kävin moikkaamassa ihanaa luokanvalvojaani, kuka tsemppasi mua, kun tammikuussa kaikki tuntui sortuvan niskaan koulun kannalta. Hän ojensi mulle väliaikaisen todistukseni, jossa valmistumispäiväksi oltiin merkattu 30.6. Kymmenen kuukautta ahkerointia ja nyt mä oon vihdoin valmis merkonomi! Meitä valmistui luokaltani neljä näin aikasin lopuilla meneekin sitten syksyyn ja sinne alkuperäseen päivämäärään. 

Koulusta jäi elämään ihania ihmisiä, uusi tutkinto ja työharjottelupaikasta tulikin ihan virallinen työpaikka ainakin kesän yli. Saa nähä mitä sitten syksyllä keksitään. Tradenomin monimuoto opiskelu kiinnostaisi, sillä esim markkinointihommat tai ostajan työ vaikuttaisi musta kaikkein mielenkiintoisimmilta. Kiitos TAKK!

merkonomi

18 kommenttia

 1. Onnittelut valmistumisesta! Itse valmistuin ammattiin vuonna 2017 enkä ole sen jälkeen tehnyt päivääkään töitä omalla alallani, sinun alasi on onneksi melko yleispätevä ja tuntuu että töitä riittää aina. Itsekin teen tällähetkellä töitä johon helpottaisi merkonomin tai tradenomin tutkinto. Ps. jäin seurailemaan sun blogia :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri. Mä valmistuin kans ensimmäiseen ammattiini 2015 autonasentajaksi ja päivääkään en niitä hommia sitten tehnyt vaan työskentelin mm kahvilassa josta sitten mielenkiinto myyntityöhön heräsi. Merkonomille joo riittää töitä, mutta itse olen erikoistunut kaupalliseen puoleen niin harvemmin täystuntisia viikkoja saa tehtyä... Oi tervetuloa seurailemaan! :)

   Poista
 2. Paljon onnea valmistumisen johdosta! <3

  VastaaPoista
 3. Hei onnittelut valmistumisesta! :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon!<3 mähän käyn nyt tradea monimuotona, ja onhan se toisinaan rankkaa mutta kyllä se on sen arvoistakin sitten, eli suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Elli! <3 Hei kiva kuulla, että sä oot tykännyt siitä monimuodosta. Olis kiva lukea sun fiiliksiä opiskelusta :)

   Poista
 5. Suuren suuret onnittelut valmistumisen johdosta! <3

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea valmistumisesta! :)

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea valmistumisesta! :')

  http://anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.