TB MY STYLE - KESÄKUU

Ihanaa torstaita! Jatkoa tälle tb my style postaussarjalle ja tälläkertaa vuorossa kesäkuun asut. Löydät muuten kaikki samantyyppiset postaukset tb style tagin alta.
kesäkuu2013 2013 Apua mikä tää asu on? Kuvauspaikkakin on niin mahtava! :D Muistatteko noi 20 euroa maksavat Ginatricotin farkut, joita porukka hamstrasi. Muistan kans, että noissa ei koskaan pysyny vetskari kiinni.. Onnekseni en omista enään mitään tästä asusta.
kesäkuu2014 2014 Tää asu on lähes identtinen edellisen kanssa eli ei mitään kauheeta muutosta pukeutumisen suhteen vuodessa. Muistan tän viikonlopun kun vuokrattiin ystäväporukalla Sappeesta mökki. Tästäkään asusta en omista enään mitään.
kesäkuu2015 2015 Huhhuh mikä ero vuoden 2014 kuvaan. 2015 muutenkin aloin miettimään hieman noita kuvaustaustojakin. Tän asun voisin pukea edelleen päälleni ja oikeastaan tuosta asusta löytyy vielä kaikki mun vaatekaapista.
kesäkuu2016 2016 Nää kuvat on ehdottomasti mun lemppareita edelleen. Tykkään ihan hurjasti tuosta mekosta ja kuvaspaikkana tuo toimi niin hyvin asulle! Mekko löytyy edelleen.
kesäkuu2017 2017 Ja sitten uusin tulokas, joka napattiin itseasissa ihan tälläviikolla. Melko pelkistetty ja yksinkertainen, mutta paljon mun makuun. Huomaa, että raita ei oo hävinnyt lemppareiden joukosta. Tennarit kesäisin tosin on siirtynyt enemmänkin noihin ballerinoihin.

Mikäs näistä asuista on sun suosikki?

8 kommenttia

 1. Tuo vuoden 2o16 kuva on kyllä todella kaunis! <3 Sekä tuo kuvauspaikka tosi onnistunut :) Mä tykkään myös kovasti raitakuosista, se on vaan niin kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvauspaikka ja asu kyllä sopivat ihan todella hyvin yhteen! Kiitos paljon Niina <3

   Poista
 2. Kaks viimesintä vuotta on suosikkeja!

  VastaaPoista
 3. Suosikit on toisiks viimenen ja toi viimenen. 😍 Munkin tyyli näytti aika samalta tolloin 2013.. :D
  nooraemiliaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva, kun löysit suosikit! Joo se aika oli kyllä priimaa pukeutumisen kanssa :DDD

   Poista
 4. Ihania ja 2015-2017 ovat mun lempparit;) Kyllä sitä itsekin saa kauhistella omia asujaan vuosien takaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee säkin löysit lempparit näistä! Jep noi omat asut on kyllä ihan kamalaa katseltavaa välillä :D

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.