SNAPSHOTS

Mä tein lupauksen, että kesän ajan kamera kulkee mukana jatkuvasti ja, että kuvia tulee otettua arkisista ja kauniista jutuista ihan vain koska tekee mieli. Mulla kerääntyy sellaisia "snapshotteja" kameraan silloin tällöin ja tässä tulee taas muutamia viimeaikoina tehtyjä juttuja.

kodin sisustusta Lähiaikoina on tehnyt mieli sisustaa. Asunto alkaa kyllä pikkuhiljaa näyttää valmiilta. Muutamia kesäsempiä sisustusjuttuja puuttuu, eteisen matot ja edelleen se sängynrunko olis hakusessa. Ei kellään sattuis oleen vaikka muutamaa eurolavaa lahjottaa tähän meille, että saatais joku "runko" tolle patjalle.. haloo helsinki Mä kävin pitkästä aikaa ihan huhtikuun lopulla keikalla. Viimeksi yhden artistin/bändin keikalla on tullut oltua 2013, kun kävin ystävän kanssa kuuntelemassa Avenged sevenfoldia ja Five finger deathpunchia. Haloo Helsinki oli kyllä todella hyvä. Isompaa showta odotin. maksihameessa olkkarissa Kaikki vähänkään lämpimät päivät on kuljettu tuossa maksihameessa. Töihinkin tuo on niin helppo! Tarvin kyllä ehdottomasti lisää tuommoisia helppoja trikoovaatteita töistä. äitienpäivää Äitienpäivää vietettiin äidin kanssa kahdestaan tälläkertaa. Kuvassa ihanat kukat, jotka vein äidille. 
emman synttärit Kuva: Emma 
Emman synttäreitäkin juhlistettiin toukokuun lopulla. Harmitti ihan hirveesti, kun mulla oli seuraavana päivänä töitä ja en sen takia voinut jäädä pidemmäksi aikaa. Oli ihana tutustua muihinkin tyttöihin, ketkä oli paikalla.

vero moda töissä Töissä on tosiaan tullut vietettyä sitä aikaa. Tykkään ihan hirveesti mun työpaikasta, mutta oon onnellinen, että harkka loppuu ihan kohta, sillä tunteja tulee tehtyä melko paljon. Onneksi harjottelun jälkeen jatkuu palkkatyö. bile asua Viimeaikoina on tullut harvemmin oltua viihteellä, mutta tässä yksi kokonaisuus mikä mulla oli päällä, kun oltiin parilla ystävien kanssa. Pian odottaakin ihana tyttöjenilta! kuningatar smoothie Tämän hetken lemppari smoothiena toimii ikisuosikki kunigatar. En malta odottaa, että pääsen tekemään tätä tuoreista marjoista.

6 kommenttia

 1. Eurolavoista tulee kyl ihania sängynrunkoja tai sohvia! Kannattaa seurailla Fb:n kirppisryhmiä ahkeraan, oon niissä Tampereen seudun ryhmissä nähnyt muutamia kertoja joidenkin myyvän/lahjoittavan noita lavoja :)

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä kyl tulee tosi nättejä huonekaluja! Oon kans muutamassa kirppisryhmässä, mut en oo kyl huomannu :o

   Poista
 2. Ihanalta näyttää tuo asu mikä näkyy toisiks vikassa kuvassa! ♥ Olis hauska nähdä tuo ihan sun ylläsikin 8) Mä pääsen tänään pitkästä aikaa parille ihan tyttöjen kesken, enpä muista millon viimeks olen edes ollut<3 Harmi että sää ei anna periks että voisi asun kuvata, tuulee ihan hurjana:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana Kata kiitos! <3 Varmasti tulee näkymään tota asua myös päällä! Oi ihanaa, että pääsit nauttimaan tyttöjen seurasta. Toivottavasti sulla oli kivaa :)<3

   Poista
 3. Mistä toi peilikuvassa oleva maksihame on ostettu? Näyttää tosi kivalta. :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.