KUVIO SHORTSIT

kuvioshortsit5 kuvioshortsit4 Ekaks oikein ihanaa juhannusaattoa! Mitä porukka meinaa juhannuksena? Me lähetään pikkuhiljaa valumaan mökille syömään ja kalastamaan ja illalla ystävän luokse juhlistamaan. Harmillista, kun kelit ovat mitä on, mutta niinhän monena juhannuksena se on näin mennyt. Muistan, kun vuonna 2014 juhlistettiin Sappeessa juhannusta ja satoi räntää ja rakeita, joten ei tämä pahimmasta päästä ole!

kuvioshortsit3 kuvioshortsit2 Onneks näissä kuvissa sentään on ihanan lämmin. Tykkään kyllä edelleen noista mun viimevuonna ostetuista kuvioiduista shortseista. Samantyyppisiä pitäisi hamstrata lisää, sillä itse en pahemmin farkkushortseista välitä. Kuumalla säällä varsinkin kaikki rennot väljät vaatteet on super ihania ja mukavia päällä. 
kuvioshortsit

t-shirt - Pieces, shorts - NewYorker, sunglasses - RayBan
necklace - Nimesi, ballerinas - Skopunkten

Mitä mieltä asusta? Muistakaa syödä, juoda ja pitää hauskaa, mutta olkaa varovaisia vesillä. Suihkuun sammuminen on myös yleisin vesivahingon syy. Hyvää juhannusta!

10 kommenttia

 1. Aivan ihana asu ja noiden shortsien kuviot♥ Hyvää juhannusta sullekin :3

  VastaaPoista
 2. Ihanan rento asu! Toivottavasti sun juhannus oli onnistunut :)

  VastaaPoista
 3. Todella ihana ja rento asu! <3 Itsekin haluaisin koko ajan vain hamstrata tuon tyylisiä shortseja, koska farkkushortseissa ei aina ole niin kovin mukava olla. Musta on nyt tullut niin mukavuudenhaluinen, että voi sentään... Toivottavasti sun juhannus sujui kivoissa merkeissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Tuollaiset shortsit on niin parhaita. Juhannus oli kiva, toivottavasti sunkin <3

   Poista
 4. Oi kuinka ihanat pöksyt ♥ :)

  VastaaPoista
 5. Nää shortsit on ihanat! <3

  http://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.