LAST SUMMER

lempi mekko junkyard arskat parvekkeella veeranjuhlissa somersby fiilistelyy piknikki juhannuksena
grillausta
Hei kesä voisitko jo tulla?

Nyt kun kevät on ottanut hieman takapakkia ja jopa pakkaset ovat yllättäneet, mä olen huomannut selailevani viime kesän kuvia ja postauksia ahkerasti. 
Viime kesä oli näköjään super huono kuvien kannalta.. asukuvia kyllä tuli otettua, mutta fiilispohjasia ja tekemiseen liittyviä kuvia on todella vähän varastossa. Ensi kesänä korjaan sen ja kannan kameraa kokoajan mukana!

En taida olla ainut, joka jo kaipailee kesää?

12 kommenttia

 1. Aivan ihana mekko tuossa ylimmässä kuvassa! Mutta juu täälläkin odotellaan kesää ja niitä kelejä, kun pärjää jo ilman takkia. Näin keväällä monesti tuntuu myös hairahtuvan pukeutumisen suhteen - sää näyttää lämpimältä, mutta todellisuudessa se ei sitä ole. Ihanaa kevättä ja sinnikästä kesän odottelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mekko on kyllä yks mun lemppareista, kiitos! Ois kyllä ihan huippua, jos pärjäisi jo kunnolla esimerkiksi nahkatakeilla ja ohuilla trensseillä. Oot niin oikeessa tosta, että keli näyttää lämpimältä, mutta ei ole. Ihanaa odottelua sullekkin <3

   Poista
 2. Ihania kuvia! Kesää mäkin oottelen, silloin aina tapahtuu kaikkea niin paljon ja rakastan sitä fiilistä ku on aina tiedossa jotain menoa :)

  http://ellimarias.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli! Jep kesällä on kyllä lähes kokoajan tekemistä, vaikka mulla se meneekin koulun ja töiden parissa :)

   Poista
 3. Et todellakaan ole ainut, joka kaipailee kesää! Mä tosin oon tämänkin kesän töissä, mutta onneksi mullakin on niitä vapaapäiviä, jolloin haluaisin päästä nauttimaan ihanasta säästä :) Mutta anyway, nää on ihania kuvia, tykkäilen tosi paljon tuon ekan kuvan maximekosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinmä vähän arvelinkin, etten varmasti ole ainut! Sama täällä ton kesän kanssa, elikkä töissä menee ilman lomia! :D Kiitos <3

   Poista
 4. Ihania kuvia, nyt alkoi vaan toivomaan entistä enemmän että tulisipa se kesä jo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kesäkuvia on kyllä paha katsella, kun tulee vielä enemmän ikävä kesää :D Kiitos :)

   Poista
 5. Äääää kesäkesäkesä, ihania kuvia! Et todellakaan oo ainoo joka kaipailee kesää, sieltä se pian onneksi tulee 8) Kevätkin on ihanaa aikaa, jos vaan nyt vähän lämpenisi tuo keli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, tulis ees vähän lämpösemmät kelit tähän alkuun! Kiitos <3

   Poista
 6. Äää ihania kuvia, oispa tosiaan jo kesä!

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.