LAST DOINGS

seppälän blogi-ilta seppälän blogi-ilta3 seppälän blogi-ilta2seppälän blogi-ilta3 Maaliskuussa olin Seppälässä Emman järjestämässä illassa, jossa oli tarjolla naposteltavaa, alennuksia, arvontaa ja myös Perfect homen tuote-esittelijä. Oli kyllä hauska ilta! kehavalulla kehävaluoy Pari kuvaa vielä edellisen asupostauksen kuvauspaikalta. Mua kiehtoo paljon hylätyt rakennukset ja muutama vuosi takaperin tuli kierrettyä ympäri pirkanmaata niiden perässä. varjoviikuna Pohdin pitkään minkä viherkasvin haluan meille ja lopulta päädyin Varjoviikunaan, joka vaikutti suht helppohoitoiselta. Jälkikäteen vasta tajusin, että tämä saattaa kasvaa jopa kaksi metriseksi! rt & orcanic Vihdoista viimein sain käsiini tuon Real Techniquessin puuteri siveltimen ja olen kyllä tyytyväinen! RT:n siveltimet ovat kyllä hinta-laatusuhteeltaan ihan parhaita. 3+1 päiviltä lähti mukaan myös Organic shopin kahvikuorinta. Haaveissa olisi vielä se avokado hiusnaamio sekä vadelma kuorinta.
superpark arvontaa Kiva, kun moni kiinnostui tuosta Superparkin lahjakortista! Se on nyt arvottu s-postille, joka alkaa sanisalo.. Onnea voitosta, olen ottanut sinuun yhteyttä!


6 kommenttia

 1. Tällaset arkiset postaukset on tosi kivaa luettavaa! Ihanan näköinen kasvi, hauskaa että se voi kasvaa noin pitkäks :--D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä, että tykkäät! Toi kasvi on kyllä hauskan näkönen ja joo oli jännä tietää vasta jälkikäteen tuo korkeus :D

   Poista
 2. Nam noi suklaamunat!! Himoitsin niitä jo ennen ku avasin tän postauksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ei! :D Noi kyllä himottaa, jos totta puhutaan :DD

   Poista
 3. Ihanan herkullinen kuva suklaamunista ja hei hylätyissä rakennuksissa on kyllä mustakin jotain kiinnsotavaa/kuvauksellista. Tampereen tulitikkutehtaalla haluaisin joskus käydä kuvailemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noi hylätyt rakennukset ja varsinkin esim historialliset sellaiset kuten mm. just tuo tulitikkutehdat kiehtoo. Mä en ookkaan koskaan siellä käynyt kuvailemassa, mutta muuten kyllä katselemassa :)

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.