HELLO EASTER

easter eggs easter 2017 Oikein ihanaa ensimmäistä pääsiäispäivää! Mun pääsiäinen ei mennyt ihan niinkuin suunniteltiin, mutta ainakin on tullut rentouduttua pitkällä lomalla. Pääsiäisloma mulla alkoi jo torstaista, jolloin suunnattiin käymään Lahdessa. Eilen käytiin Veskun vanhemmilla, mutta muuten aikalailla perus arkisia juttuja. Alkuperäsessä suunnitelmassa oli tarkoitus lähteä Helsinkiin American car showhon, mutta niikuin viimevuonnakin, ei me saatu aikaiseksi.. 

Valitettavasti tänään ei tule sunnuntain videota, mutta katsotaan jos se tulisi keskellä ensi viikkoa tai viimeistään seuraavana sunnuntaina sitten.

Mites sun pääsiäinen? Onkos suunnitelmat toteutuneet?

4 kommenttia

 1. Hyvää (myöhäistä) pääsiäistä sullekin! ♥ Harmi ettei sun loma mennyt ihan niin kuin olit suunnitellut, mutta tärkeää on myös se, että oot saanut levättyä ja kerättyä voimia tuleviin päiviin :)

  Oma pääsiäinen sujui ainakin ihan hyvin rentoutuessa ja vain ollessa. Mitäpä muuta sitä ihminen tarvitseekaan pitkältä tuntuneen työviikon jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Loppupeleissä oli kuitenkin ihana rentoutumisloma. Ihanaa, kun sun loma on mennyt hyvin ja oot rentoutunut. Ja äläpä muuta sano :)

   Poista
 2. Hei ihania kuvia ja pääsiäistoivotukset unohtu ihan tyystin laittaa!! Näin päivä myöhässä sit, hyvää pääsiäistä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no eipä se mitään haittaa! Kiitos paljon ja sitä samaa sulle! :)

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.