VUOSI 2016 3/3

Nyt tiedossa olisikin viime vuoden vuosikatsauksen viimeinen osa. Edelliset osat ja aikaisempien vuosien katsaukset löytyvät tagin vuosikatsaus alta.

syyskuu16 Syyskuu

Syyskuussa kirjoitin blogin henkilökohtaisimman postauksen; ongelmallinen suhde ajoi kodittomuuteen. Tutustuin enemmän raakaruokaan ja aloin herkuttelemaan pikkuhiljaa vähän just terveellisimmillä herkuilla. Otettiin mun vuoden lempparikuvat ja inspiroiduin sarjakuvahahmoista entistä enemmän. 

lokakuu16 Lokakuu

Tässä kuussa vietettiin ihanan A-J:n synttäreitä. Shoppailin ihan urakalla ostaen uusia syys/talvikenkiä ja ihania neuleita. Uuden kosmetiikan ja esimerkiksi siveltimien saralta tämä oli myös hyvä kuukausi. Mä hankin myös uuden kameran ja samassa kuussa testailtiin ensimmäisiä asukuvia uudella ihanalla Olympuksella. Järjestettiin vihdoista viimein myös tuparit halloween teemalla ja itse pukeuduin kissanaiseksi samettihaalarissa.


marraskuu16 Marraskuu

Marraskuussa käytiin toddella paljon syömässä ulkona ja sain myös mun poikaystävän kuvailemaan mua. Osallistuin toiseen kertaan Inspiration dayhin. Ensilumi satoi ja tottakai suli vielä pois. Tein postauksen kuinka pidän hiukseni punaisena. Aloitin tässä kuussa työharjottelun Mark & Spencerillä, jossa asiat ei kuitenkaan toiminut niinkuin olisi pitänyt, joten vaihdoin Vero Modalle.

joulukuu16 Joulukuu

Joulukuussa vietettiin pikkujouluja ja juhlittiin muutenkin aika reippaasti. Oli kahvilan pikkujoulut ja luokan kanssa sekä sitten mun järjestämät pikkujoulut, joissa juhlittiin etukäteen mun synttäreitä. Koko kuukausi meni aikalailla jouluisissa tunnelmissa. Sitten tietysti täytin 20 ja uuden vuoden aattona lähdettiin baariin. 

Tälläinen oli mun vuosi! Itse olisin toivonut lisää reissuja ja muutenkin erilaista tekemistä, mutta ehkä tämä vuosi on enemmän menoa ja meininkiä. Millainen sun vuosi oli?

4 kommenttia

 1. Mukava loppuvuosikin ollut sulla, menevä joulukuu ainakin juhlinnan osalta:) Tuo punainen hiusväri kyllä käy sinulle superhyvin, ihanan leiskuva tukka ekassa kollaasissa 8) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuussa kieltämättä oli juhlintaa ehkä vähän liikaa! Kiitos ihana Kata <3

   Poista
 2. Toi sun halloween asu oli kyllä niin upee <3

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.