VIIMEAIKAISIA KUULUMISIA JA KUVIA

Mulla on tänään loman viimeinen päivä. Tää on ollut oikeesti todella rentouttavaa, kun ei ole tarvinnut nyt kahteen viikkoon miettiä kahvilan juttuja eikä työharjottelupaikan tai edes koulujuttuja. Huomenna alkaa taas arki rullailemaan ja tää tuleva kevät on kaikkien näiden juttujen kanssa nähtävästi vetämässä mut tosi koville.

Palataampas näihin viimeaikaisiin kuviin ja kuulumisiin, kun nää on ainakin ennen ollut tosi tykättyjä!

bithday Tältä näytti mun synttäripöytä viikkoa ennen virallista täyttämistä kun järjestin pienet syntymäpäivä kemut ystävilleni. Tämä kuva on ainoa koko illalta, vaikka olisin kyllä halunnut kuvata mun kimaltelevan asunkin. joulutori Loman ensimmäisinä päivinä suuntasin käymään joulutorilla, sillä vaikka tuokin on Tampereelle järjestetty monta kertaa, enmä aikaisemmin ollu käynyt. Kaikki oli niin kaunista tuolla! firmanpikkujoulut Hassua, että en ollut julkaissut blogin puolella tätä kuvaa. Kahvilan porukan pikkujouluja vietettiin joulukuun alussa ja näissä vaatteissa mä lähdin juhlimaan. Mä tykästyin tuohon asuun ja kävin vartavasten hankkimassa New Yorkerista tuon punaisen hameen. ripset Ripsihuolloissakin on tullut oltua. Se on aina niin ihana tunne, kun ripset on mintissä hah. Näistä kun välillä tulee aina kyselyitä niin ripset mulle tekee Viivi, joka työskentelee Tampereella Kauneushoitola Lumotussa kauneudessa.


rentoilua Tässä on mun loman ehdottomasti käytetyin asu, tadaa. Tuntuu, että oon ollut koko loman ajan menossa saamatta mitään ihmeellistä aikaa, mutta silti oon saanut paljon aikaseksi sitä omaa aikaa hah. uuttasisustusta Me käytiin ihan muutama päivä sitten hakemassa uusi sohvapöytä, sillä vanhan alataso tippui jatkuvasti varpaille. Ollaan muutenkin pyöritetty järjestystä täällä muuton jälkeen jo miljoona kertaa ja huonekalut ovat myös vaihtuneet aika tiuhaan tahtiin. Pikkuhiljaa olisi varmaan aika ensimmäiselle kotipostaukselle täältä. Tosin edelleen nukutaan patjan kanssa lattialla, sillä sängynrunkoa tai -päätyä ei vaan löydy ja päädyttiin siihen, että tehdään itse, mutta lautojakaan ei olla saatu aikaiseksi tilata hah.

14 kommenttia

 1. tälläset kuulumis/kuvapostaukset on kyllä tosi kivoja :-) tykkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että nää on mieleen. Jatkossa siis tulossa lisää :)

   Poista
 2. Ihana tuo pikkujouluasu, tykkään varsinkin tuosta takista ja korusta! :)

  VastaaPoista
 3. Toi pikkujouluasu on kyl tosi kaunis!

  VastaaPoista
 4. Kivan luonnolliset noi räpsyt, näyttää tosi puhtaalta eikä sellaisilta tunkkaisilta mitä usein näkee <3

  VastaaPoista
 5. Tykkään tällaisista postauksista aivan valtavasti ♥ Ihana tuo sohvapöytä!!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli lisää on tottakai tiedossa tämmösiä, jos kerta miellyttää. Kiitos Emmi <3

   Poista
 6. Ihastuttavia kuvia ja toi sun pikkujoulu asu on ihan hurjan kiva 8) ♥

  VastaaPoista
 7. Hei tosi kiva tuo sun pikkujoulu asu <3 ja kiva postaus, tsemppiä kevääseen! :-)

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.