TAVOITTEENA TÄYDELLINEN VAATEKAAPPI

Inspiroiduin tosi kovaa Ninnin kirjoittamasta postauksesta täydellisestä vaatekaapista. Nyt kun olen pikkuhiljaa alkanut löytämään omaa tyyliäni ja tajunnut mistä en tykkää itseni päällä, vaikka henkarissa näyttääkin hyvältä niin ajattelin itsekkin alkaa toteuttamaan tälläistä projektia.

raitapaitoja Olen pikkuhiljaa tyhjentänyt vaatekaappini kaikesta oikeasti turhasta ja hankkinut tilalle mun näköisiä juttuja. Vaatteita olen vienyt säkettäin kirppiksille ja vieläkin löytyy ainakin pari Ikea säkillistä myytävää kamaa. Ajattelin ehkäpä parhaimpikuntoisista tehdä blogikirppiksen, jos vain mahdollisesti halukkaita ostajia löytyy?

Takit
Mä niin rakastan takkeja. Monet tykkää hamstrata kenkiä ja laukkuja, mutta mä tykkään ehdottomasti keräillä takkeja! Mun kaapista löytyy 15 kappaletta takkeja, mutta tuntuu, että silti sieltä puuttuu aina jotain.

Hankinnassa
- Siisti pidemmänmallinen villakangastakki
- Biker mallinen tekonahkatakki
- Täydellinen karvatakki

Neuleet
Neulepaidat ovat ihan älyttömän ihania varsinkin näin kylmällä säällä. Mun neulevarasto on lähes täydellinen omaan silmään. Oon viimeaikoina vain alkanut enemmän rakastumaan neuletakkeihin.

Hankinnassa
- Valkoinen oversize neule
- Musta kaiken kanssa käyvä neule.

neuleitavain Paidat
Mulla oli ajankohta kun multa puuttui kaikki basic vaatteet ja välillä oli vaikea yhdistellä vaikka erikoisempia housuja tai esimerkiksi neuletakin alle ei löytynyt mitään. Mä en myöskään omistanut pitkähihasia ohuita paitoja pari vuotta sitten lainkaan. Nykyään mua kiehtoo puolipoololliset yläosat, löysähköt naiselliset topit ja yksinkertaiset t-paidat joihin on helppo lisätä särmää esimerkiksi koruilla. Nykyään juhlapukeutumisessa taas olen rakastunut hohtoon ja kimalteeseen ja esim. baarivaatteita ei voi olla liikaa.

Hankinnassa
- Pari hieman erikoisempaa, mutta ei liian erikoista pitkähihasta.
- Kimalteella varustettu juhlatoppi.
- Valkoinen kauluspaita

Housut
Mulla on aina ollut todella vähän housuja. Tällähetkellä pidetään varmaan ennätystenkirjaa, sillä mulla on viidet pitkät housut joita käytän! Niistä tosin kahdet farkut käyvät talvikäyttöön...

Hankinnassa
- Ne täydelliset mustat farkut
- Yksinkertaiset nahkahousut
- Vaaleat farkut

housuja Hameet & Mekot
Viimeaikoina lähes joka kerta juhlimaan lähdössäkin mun päälleni valikoituu joko hame tai mekko ja viime kesänäkin tuli huomattua se, että yhä enemmän housut jäi ja hameet tulivat tilalle. Näissä kuitenkin arvostan yksinkertaisuutta ja sellaista monikäyttösyyttä, että yksikään ei jäisi vain kertakäyttöiseksi.

Hankinnassa
- Midi pituinen nahkahame
- Klassinen naisellinen vaalea mekko

Kengät
Kenkiähän ei koskaan voi olla liikaa? Mä oon pikkuhiljaa saanut kaikki tarpeelliset kengät itselleni. Muutamat klassikot tosin vielä puuttuu.

- Mustat tolppakorolliset nilkkurit
- Matalat ylipolvensaappaat
- Vaaleat sandaletit
- Nudet avokkaat


kenkuleita

12 kommenttia

 1. tosi kiva tälläinen postaus! mä ite pidän just kirjaa hankittavista vaatekappaleista ja yritän välttää heräteostoksia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvä, että tämmönen vähän erilainen postaus miellytti sua!<3 On kyllä hyvä pitää kirjaa hankittavista ja tarvittavista jutuista niin välttää juurikin noita heräteostoksia ja saa oman tyylin näyttämään juurikin itseltään eikä muilta. :)

   Poista
 2. Hei ihanaa että inspiraatio puri suhun tuon postauksen myötä! :-) vaatekaapin uudistaminen on kyllä ikuisuus projekti, mut tsemppiä siihen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun postaukset tuottaa mulle muutenkin ihan hirveesti inspistä! <3 Oot kyllä oikeessa, että siinä menee ikuisuus, mutta pikkuhiljaa oma tyylikin alkaa löytymään :)

   Poista
 3. Todella kiva postaus jonka voisin itsekin joskus toteuttaa:) Täälläkin menossa vaatteita 3 Ikean kassia + 2 muuta turhaa sälää olevaa kassia kirpparille, muutossa raaskin karsia vaatteita oikein rankalla kädellä:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hei Kata toteuta ihmeessä! Muutossa kyllä lähtee ihan rankalla kädellä aina tavaraa pois. Ehkä ainut hyvä asia muutoissa :D

   Poista
 4. Mulla kanssa hankinnassa paljon samantyylisiä vaatteita kun sulla <3 Kuhan jaksais vaan kierrellä kauppoja ja etsiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla :)<3 Tuo kaupoissa pyöriminen on kyllä turhauttavaa varsinkin jos etsii jotain tiettyä :D

   Poista
 5. Kuulostaapa hyvältä :) Munkin pitäisi ehdottomasti aloittaa kunnon projekti ton vaatekaappini kanssa. Varsinkin paitoja multa löytyy ihan älytön määrä ja vaan murto-osa on käytössä. Pitäisi saada karsittua kaikki turhat vaatteet ja kengät pois ja ostaa tilalle muutamia uusia, jotka oikeesti miellyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Linda! Se vähän tuppaa yleensä olemaan niin, että vaatteita löytyy super iso määrä, mutta alle puolia käyttää.. :D

   Poista
 6. Tollainen kunnon vaatekaapin seulonta tekisi kyllä hyvää itsellekin! Tiedän kyllä, että mulla olisi kaikista suurin tarve niille monipuolisille perusvaatteille, kuten arkeen ja juhlaan sopiville pikkumustille jne :) kukkamekkoa ja hörsylää kyllä löytyy ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se yleensä menee, että kaapista löytyy kaikkea muuta kuin käytännöllistä! :D Siitä sitten vaan yrittämään ostaan perusjuttuja haha :D

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.