PIKKUJOULUT MERKONOMIEN KANSSA

*Fat ladyn edut kaupallisessa yhteistyössä. pikkujouluasu
Palataampas vielä viime vuoteen ja pikkujoulu aikakauteen. Mä lupasin nimittäin julkaista postausta pikkujouluista ja tää postaus oli vain jäänyt mun luonnoksiin!

Joulukuun 10 päivä lauantaina vietettiin luokkalaisteni kanssa pikkujouluja. Illalla oli tiedossa syömistä, hyvää seuraa, juomista ja tanssimista.
Valitsin asuksi mukavan uuden midipituisen New Yorkerista ostetun mekon, jonka selässä oli kiva yksityiskohta sekä conssit pitkästä aikaa jalkaan sen takia, että jaksaisin tanssia koko illan.
pikkujoulumekko Pikkujoulumme alkoi ystäväni ja luokkalaiseni luona keskustassa. Oltiin suunniteltu tarjoiltavat nyyttäri meiningillä ja itse vein makeita keksejä pari pakettia. Kaikki tosin innostuttin sen ruuan suhteen hyvinkin, joten syötävää jäi rutkasti yli!
fatladyloossi Kahdentoista pintaan suunnattiin Fat Ladyyn, josta meillä oli ilmainen sisäänpääsy sisältäen jonon ohituksen ja todella hyvä pöytä ihan tiskin lähellä. Pöytä oli varattu nimelläni ja siellä odotti kaksi pulloa kuohuvaa ja lasit meille. Oli varmasti hauska näky kun me kaikki tytöt juostiin innoissamme pöytään ottamaan kuvia.
Harmittaa tosin se, että itse Fat ladysta en hyviä kuvia saanut, sillä kameran jätin suosiolla kotiin ja muutenkin noh, yökerho. fatlady Mä en ollutkaan pitkään aikaan käynyt Fat ladyssa, mutta mulle jäi todella hyvä maku suuhun tästä ja olen ehdottomasti palaava asiakas. Yökerhossa oli koko illan todella hyvä fiilis. Porukkaa riitti, mutta ei liikaa ja baarimikkojen asiakaspalvelu oli loistavaa.
Jos siis etsit hyvää menomestaa Tampereelta, jossa ei ihan täysin nuoria ole suosittelen Fat Ladya.

Musta oli hauska toteuttaa tätä postausta, joten sattuisiko teitä kiinnostaa jonkinmoiset bilepostaukset useamminkin?


6 kommenttia

 1. Oi kiva erilainen postaus :) Tällaisia lisää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tää oli mieleen. Ehdottomasti siis jatkossakin bilepostauksia tiedossa :) <3

   Poista
 2. Ihana tuo sun mekko! :-) Tosi kiva kokonaisuus noiden tennareiden kanssa!

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.