XMAS & B-DAY PRESENTS

Perinteinen joka vuoden juttu on tämä omien saamisten esittely blogin puolella. Mä heitän taas joulu- ja synttärilahjat samaan sakkiin, koska ne kuitenkin on peräkkäisinä päivinä.
valkkarilasit Nämä Iittalan valkkarilasit sain synttärilahjaksi ystävältäni jo reippaat viikko sitten, kun pidin omat synttäri bileet. mkclutch Samana synttäripippalo päivänä sain tämän MK:n clutchin Veeralta synttärilahjaksi. hmhomelakanat Isoäitini hemmoitteli minua jouluna uusilla H&M pussilakanoilla. Nää on ihan superihanat! jalkaraspi Äidiltäni tuli lahjaksi minun toivomani jalkaraspi ja siihen kuuluvia paristoja sekä kosteuttavaa jalkavoidetta. termosmuki Vesalta toivomani termosmuki joululahjaksi ja mummilta Hemtexin tuoksukynttilä. sukkia Tässä joululahjoja parilta eri mummuilta. skumppapullot Synttärilahjaksi tuli pari kappaletta skumppapulloa. Saa nähdä millon pääsee maistamaan, kun skumpat täytyy kuitenkin juoda heti. sekalaista Veeralta saadussa joululahjassa oli ihana hopeinen glitterlaatikko ja sen sisällä sekalaista kosmetiikkaa ja muuta. Rakastuin tuohon heijastin laukkukoristeeseen kyllä ihan täysillä! rentosaunakauha Vesan porukoilta saatiin meidän saunakiuluun kuuluva saunakauha ja uusi pellavainen laudeliina. lenovo Sitten viimeisenä tämä Veskulta saatu synttäri/joululahja elikkä Lenovon Tab2 A10-30. Täytyisi kyllä käydä ostamassa bluetooth näppäimistö tablettiin, että pääsisin tekemään blogijuttuja paremmin myös kodin ulkopuolella.

Sellaisia lahjoja tälläkertaa. Mitä pukki toi teille?

4 kommenttia

 1. Voi vitsi miten kivoja lahjoja oot saanut! <3

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä saanut tosi kivoja lahjoja! Kaikki ovat niin käytännöllisiä ja varmasti hyvin mieluisia sulle :) Villasukat on kyllä ehdottomat lempparit (ainakin mulla) joka vuosi, koska niille löytyy aina käyttöä!

  Itse en saanut hirveästi mitään, mutta uusi, ihanan pinkki aamutakki oli kyllä ihan paras lahja vähään aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kaikki lahjat oli kyllä tosi paljon toibottuja ja tosiaankin hyödyllisiä. Ja jep villasukille on kyllä aina käyttöä, itse kuitenkin vedän villikset jalassa kesät ja talvet.

   Oi vitsit uus aamutakki ois ollu kyllä kans kiva. Hyvä, että sinäkin siis sait käytännöllistä ja toivottua :) <3

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.