MITÄ VIIMEAIKOUNA ONKAAN TAPAHTUNUT?

Pakko varmaan kirjoitella kuulumispostausta pitkästä aikaa. Viikonlopun jäljiltä jäi älyttömän hyvä fiilis kaksien pikkujoulujen takia. Ensin perjantaina vietettiin meidän kahvilan henkilökunnan pikkujouluja, jossa laulettiin joululauluja, maisteltiin glögiä sekä avattiin kaikkien tuomia pieniä lahjoja. Lauantaina vietettiinkin merkonomi tyttöjen kesken luokan pikkujouluja, joista mulla onkin ihan erilliseen postaukseen matskua. Tulevana lauantaina on tarkoitus juhlia omia synttäreitä pikkujoulu teemalla. Yhtä juhlaa aina koko joulukuu. 

harmaaneuletakki2
Oon myös suunnattoman iloinen mun uudesta työharjottelu paikasta. Työskentelen harjottelijana nykyään Vero Modassa. On tullut opittua paljon enkä olisi paremmin voinutkaan valita paikkaa, sillä esimerkiksi mun esimies on ihan huippu tyyppi! Siellä pitäisi sitten olla harjottelun loppuun asti, elikkä ensi lokakuuhun. Tottakai välissä on kouluviikkojakin, mutta suurimmaksi osaksi juurikin työssä oppia. 

harmaaneuletakki Tuntuu myös jotenkin siltä, kuin vuorokaudesta olisi lähtenyt pari tuntia pois, sillä en oo enään monena iltana ehtinyt rentoutumaan Netflixin ja teen äärellä. Mun täytyy varmaan alkaa aikatauluttaa pikkuhiljaa mun tekemisiä, sillä harmittaa ihan suunnattomasti, kun blogin aika on jäänyt minimiin. Mä en ole myöskään ehtinyt viikkoihin lukea muiden blogeja, vaikka kuinka olisin halunnut! Tällähetkellä löytyy myös parin viikon kirppisjakso kirpputori Swapissä ja siitä on ehdottomasti myös tulossa lisää ihan lähiaikoina, joten kannattaa pysyä kuulolla! Eiköhän tämä tästä helpota, kun totun tuohon mun työrytmiin ja jouluhömpötykset on pois alta. Onko muilla pitänyt kiirettä viimeaikoina?
harmaaneuletakki3
cardigan - New Yorker, t-shirt - Vero Moda
jeans - Ginatricot, shoes - Skopunkten 10 kommenttia

 1. Just kirjoitin blogiin "joulustressistä" mikä tuntuu olevan kaikilla, eli järjetön kiire koko ajan! :-D Ihania kuvia Inka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa mullakin vain se joulustressi! Ei ois paha, muttakun kaikesta ressaa! :D Kiitos Ninni <3

   Poista
 2. Oii miten kaunis asukokonaisuus <3 Ja ihanaa mä oottelen innolla pikkujoulupostauksia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Saga ja pian pikkujoulupostauksia alkaa tännekkin valuun <3

   Poista
 3. Minä ilmottaudun! Töitä, töitä ja töitä. Vähän koulujuttuja.

  Näin sut yks päivä koulussa, ehkä kuukausi takaperin. Mä opiskelen oppisopimuksella kans merkonomiks. Nyt tosin ei oo koulupäiviä enää jäljellä vaan paperityöt omilta osin ja loput suoritukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan ainakin niin loman tarpeessa!

   Ja aijaa, haha. Mä en oo ite oppisopimuksella, mutta kumpa olisin kun sitten olis palkallinen harjottelukin :D

   Poista
 4. Ihana asu<3 Tuttu fiilis tuo, että ihan kuin olisi lähtenyt pari tuntia pois vuorokaudesta:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva, että tykkäät<3 Ja niimpä se on kyllä ärsyttävää! :(

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.