IT'S MY 20TH B-DAY

20TH Hyvää synttäriä mulle ja joulun aikaa sulle! 
Tänään tulikin sitten pyöreitä täyteen ja 20 vuotta mittariin. Oonko mä sitten nyt aikuinen, kun eikös niin ole sanottu, että 20 vuotiaana loppuu teini-ikä?

Tänään noustiin sängystä vasta ennen yhtätoista ja nautittiin rauhassa kahvit yhdessä. Tähän mennessä ollaan myös syöty ja seuraavaksi jatketaankin telkkarin tuijottelua ja eilisten lahjojen ihailua sekä testailua. Tänään tuskin juhlitaan mun synttäreitä, sillä viime viikolla juhlittiin kaveriporukan kanssa näitä mun kakskymppisiä. Tälläiset meidän joulupäivän suunnitelmat. Mites teillä lukijoilla tänään mielessä?

10 kommenttia

 1. Hyvää syntymäpäivää Inka ♥ Me vaan köllötellään kotona ja syödään, sekä ollaan eilisen hulinan jälkeen ihan rauhassa :-)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Emmi. <3 Joo rauhassa oleminen joulun jälkeisen vilskeen jälkeen on kyllä ihanaa :)

   Poista
 2. Myöhäiset synttärionnittelut! :)

  Meillä ei eilen tehty oikeastaan yhtään mitään, käytiin vain aamusaunassa ja loppupäivä menikin sitten sängyssä köllötellessä. Tänään sentään käytiin kävelylle, success!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon!
   Me oltiin sohvalla telkkarin ääressä lähes koko päivä ja tapaninpäivänä käytiin sentään Ideaparkissa katsastamassa alet, joista ei tosin lähtenyt alusvaatteita lukuunottamatta yhtään mitään mukaan :D

   Poista
 3. Paljon onnea vähän myöhässä :)

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.