MITÄ TOIVON PUKILTA?

Jouluun on vielä hieman reilu kuukausi aikaa ja sen kunniaksi ajattelin koota listan, jossa on mun tämän vuoden toiveita. Oikeastaan en loppujenlopuksi tarvitse mitään, mutta kokosin hieman juttuja mitä olisin kuitenkin ihan kiva saada lahjaksi tai hankkia itse.


Näiden lisäksi tietenkin lahjakortit esimerkiksi S-ryhmälle ja leffaliput ovat niitä perus kivoja juttuja.
Iittala on myös semmonen merkki jonka hankinta ei voi mennä pieleen, etenkin viinilasit ja kastehelmi sarja hah.

Real Techniquessin kyseisen sivellinsetin hankkimisen jälkeen olisi oikeastaan mun tarvitsema sivellinkokoelma täysin valmis ja saman merkin(tai jonkun muun) sivellinpesu paletten ansiosta varmasti tulisi pestyä siveltimiä enemmän. 
Aurinkolaseja ei voi olla koskaan liikaa ja jos totta puhutaan, mulla on tasan yhdet oikeasti hyvät lasit, jotka ovat ruskealla kuviolla, joten yhdet mustat eivät tekisi huonoa. 
Timberlandit ovat myös olleet nyt pari vuotta toivelistalla ja täytyy toivoa, että tänävuonna ne eksyvät pukin konttiin. 
Uusi sohvapöytä ja vielä pyöreänä tekisi terää meiän asuntoomme. Vanha sohvapöytä on pyörinyt asunnosta asuntoon varmaan jo kolmisen vuotta, joten ehkä pitäisi vihdoinkin päivittää se, eh?

ps. Elloksella on juuri nyt -20% tarjous kodinvalikoimasta ja -50% löytyy paljon tuotteita. Jos olet uusi voit saada myös -40% alennuksen.


Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia

 1. Itteä kanssa himottelis ostaa noi timpat valkosena ja tommosena perus mallina! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo perusmalli mun mielestä on ainakin kaikkein ihanin. Joo ne vaaleenharmaat timpat ois kyl ihanat <3

   Poista
 2. Oi noi Ray-Banit näyttää super kivoille!<3

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.