BLOGGER'S INSPIRATION DAY OUTFIT

bidasu5 bidasu3 bidasu4
Kuvat: Saga
coat - H&M, blouse - NewYorker, jeans - Ginatricot,
shoes - Skopunkten, bag - David Jones(Sokos)

Tämä viikko on ollut ihan älyttömän jännittävä ja omalla tavallaan tosi stressaava. Mä aloitin maanantaina työssä oppimisen Tampereen Marks & Spencerillä ja niin hassua, kun kaikki on uutta ja outoa. Tämähän on siis mun ensikosketus myyjän työhön, kun ennen on vain asiakaspalvelijana toimittu, esimerkiksi kahvilassa. Pakko myös sanoa, että mun uusi ammattivalinta tuntuu oikeasti tosi hyvältä sekä siltä omalta jutulta. Toivottavasti näin tuntuu vielä pitkään!

Tosiaan eli ylempänä pari asukuvaa sieltä viime lauantailta ennen blogitapahtumaa. Mä päätin ohittaa turhan stressin pukeutumisen kanssa ja päädyin vaan mustiin farkkuihin, mun luotto nilkkureihin ja tumman siniseen rentoon kauluspaitaan. Takiksi valikoitui musta villakankainen ja onneksi, sillä päivä oli todella kylmä ja tuolla takilla pärjäsi ihan älyttömän hyvin. Mitä mieltä tästä näinkin arkisesta asusta?

6 kommenttia

 1. Todella mukavan ja simppelin lookin olet valinnut tuohon päivään!:) Mitä sitä turhia stressaamaan vaatteista, kunhan viihtyy vaatteissa niin se on tärkeä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kun ole tuota mieltä. Ja jep oon sun kanssa niin samaa mieltä, että kunhan tuntuu hyvältä ja omalta ne vaatteet päällä :)

   Poista
 2. Kiva kun oot löytänyt oman jutun, meinaan toi työharjoittelu homma :) Ja aivan! Mitä turhaa stressaamaan asuvallinnan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka ei ehkä juuri se ole missä itseni näen viiden vuoden päästä vielä, mutta ammattina tuo on ihan just se mitä haluan tehdä! :)

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.