INSPIRAATIOTA ANTISANKAREISTA

*Postaus toteutettu yhteistyössä Emp.fi verkkokaupan kanssa. harley emp2 goodnightharley Takista ei varmaankaan huomaa mistä tämä asu on saanut inspiraationsa haha. Mun monet vanhat lukijat tietävätkin, että oon aina tykännyt supersankari jutuista ja esimerkiksi kaikki sarjat sekä elokuvat on aina pakko nähdä. Me ollaan esimerkiksi Veskun kanssa tuijotettu Netflixistä kaikki DC comicsin animaatioleffatkin, haha.

Yhteistyö Emp.fi verkkokaupan kanssa tuli tosi hyvään saumaan, kun juurikin odoteltiin innoissamme elokuviin Suicide squad elokuvaa, jossa muunmuassa oli mun lemppari antisankari Deadshot. Valitsin verkkokaupasta Suicide squad - kategoriasta(linkki) Harley Quinnin bomber takin (linkki) ja sen seuraksi klassisen midi mekon Urban Classicilta. (linkki)
Yhdessä näyttävät mun silmään erittäin hyvältä ja tyyliltään asu olikin ihan just mua; naisellinen, mutta samaanaikaan rento. emp suicidesquad emp3 Emp.fi verkkokaupasta löytyy muuten ylipäätänsä fanituotteita ihan älytön määrä! Esim justiinsa noita supersankari juttuja DC comicsista Marveliin. Merkkejä kyseisestä kaupasta löytyy suositusta Adidaksesta Dr. Martensiin, joten kaikille pitäis löytyä kaikkea. Jos jotain kysyttävää esiintyy verkkokaupasta niin kysykää ihmeessä.

Onko mielipiteitä asusta?

22 kommenttia

 1. Waau tooi sun fleda! Toi kolmasvika kuva on iha mieletön <3

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana asu! Mekko sopii sulle sairaan hyvin ❤

  VastaaPoista
 3. Vau miten kiva takki!♥ Sopii ihan mahtavasti syksyyn ja noi kengät on päheet :)

  VastaaPoista
 4. Ompas nyt kiva asu! Tykkään kuinka olet yhdistänyt nuo nilkkurit tuohon asuun. Nuo liekit varsinkin sopivat minusta hyvin, kun miettii elokuvan henkilöä, jolle takki kuuluu. Tykkään ja olet ihanan nätin näköinen tässä.

  VastaaPoista
 5. Oikein kiva asu ja ihanat hiukset myös <3 :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva asu just vähän erilainen!:) Ja noi kengä!♥

  VastaaPoista
 7. Ompa kiva asu! Ihanan erilainen ♥

  VastaaPoista
 8. Tuo mekko käy sulle kyllä todella hyvin:) Ihana asu!

  VastaaPoista
 9. Ihana mekko ja ihanan väriset hiukset!! :)

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.