MINUN YKSIÖNI: KEITTIÖ

kitchen2 Seuraavana tässä kotipostaus - sarjassamme minunn keittiöni. Rakastan tämän asunnon keittiöö ja se on kyllä sellainen mitä mulla tulee muutossa ihan älytön ikävä. Uudessa kun ei ole ihanaa nopeaa ja kaunista induktioliettä tai kiertoilmauunia.
kitchen kitchen3 Mä tykkään pitää keittiössä kaikkea esillä, kuten ehkä huomaa. Jonkun mielestä tuo sekasotku menee vähän överiksi värejen ja määrän takia, mutta mä jotenkin tykkään siitä keittiössä.

Keittiön tältä puolelta löytyy siis koristeita, uunit sun muut tuulettimet, uusi vedenkeitin, hedelmäkulho ja tarjoilukulho Sweets, missä on yleensä aina jotain pientä mitä tarjoilla vieraille.

Pöytänä toimii Ikean pikkupöytä, jonka oon marmorikuosisella Dc-Fixillä päällystänyt. Tuolit löytyy myös Ikeasta. Oon kyllä tykännyt tosta mun pikkusesta ruokailuryhmästä, vaikka haaveilenkin hieman isompaa pöytää uuteen kotiin.
kitchen7 kitchen6 kitchen5 Keittiön toiselta puolelta taas löytyy jääkaapin lisäksi lisää tasotilaa ja tasoilta löytyy lisää kodinkoneita, kuten kahvinkeitin ja blenderi. Muut pienet kodinkoneet kuten vohvelirauta ja voileipägrilli löytyy näiden alapuolella olevasta isosta kaapista kattiloiden kanssa.

Mä vihaan tuota servettitelinettä, mutta uutta vaan ei ole tullut hankittua hah. Tekokukkaa, nättiä take away mukia ja tyhjiä lasipurkkejakin löytyy. Lasipurkkeihin tosin ollut suunnitelmissa hankkia sisälle jotain, kuten mm karkkeja tai sitten superfoodeja.

Multa löytyy myös kaksi Ikean pahvilootaa, jotka on päällystetty marmorisella Dc-Fixillä. Niistä löytyy sisältä toisesta kaikki lääkkeet särkylääkkeistä nenäsumutteeseen ja toisessa taas kaikki mun vitamiinit joita syön. kitchen4 Sellainen keittiö minulla. Katsoithan postaukset jo eteisestä, alkovista ja kylppäristä?

12 kommenttia

 1. Noi purkit + toi pöytä = täydellistä!

  VastaaPoista
 2. Todella ihana tuo keittiö ♥ Musta tuntuu, että monella keittiön tasot on täynnä tavaraa, sillä ne on helpommin käytettävissä ollessaan esillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ane!<3 Oot kyllä ihan oikeessa ton kanssa, että kaikki on helpommin käytettävissä esillä ollessaan. :)

   Poista
 3. Aivan täydellinen keittiö<3 mulla keittiö on kanssa yks "sekasotku", mutta mä kyllä tykkään kun on purkit ja purnukat kivasti esillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Taru. Keittiöön on kyllä tosi kiva laittaa kaikkea esille, hah<3

   Poista
 4. Oi miten upealta siun keittiö näyttää! Rakastuin etenkin noihin marmorikuosisiin juttuihin <3 Näyttää myös ihanan valoisalta :-)

  http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marmori tekee kyllä sisustuksessa paljon! Kiitos paljon<3

   Poista
 5. Ihanasti sisustettu! :) Vitsit jos mullakin olisi noin tilava keittiö yksiössä! <3

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä huippu tilava, kun miettii kuinka pieni mun asunto sit muuten on! Kiitos Roxy<3

   Poista
 6. Tosi nättejä nuo lasipurkit! Jotenkin tuli tosi hyvä fiilis, kun katsoi noita kuvia, sillä sun keittiö on jotenkin tosi kodikkaan oloinen :) Muutenkin kiva blogi sulla :)

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.