BLOGGAAJA PIKNIK @HESPERIANPUISTO

blogipiknik8 blogipiknik2 blogipiknik10 Valmistautukaa kilometripostaukseen! Viime lauantaina, elikkä siis heinäkuun viimeisenä lauantaina treffattiin muutaman muun bloggaajan kanssa Hesperianpuistossa piknikin merkeissä.

Me lähdettiin auton nokka kohti Helsinkiä noin puoli kahdentoista aikaa. Tämä ihana Lindan ja Sofian järkkäämä bloggaajapiknik alkoi kello 14. Paikalla odotti pöytä täynnä herkkuja, jota käytiin vielä täyttämässä mun hankkimilla kuivatuilla hedelmillä ja Jennan suolatikuilla. Piknik siis suunniteltiin tarjoiluneen nyyttärimeiningillä ja omasta mielestä ainakin näin kaikkein toimivin.
blogipiknik3 blogipiknik5 blogipiknik9 Tytöt olivat suurinosa mulle suht. tuntemattomia, mutta muutama päivä ennen tätä miittiä olin oikeastaan kaikkien blogeja selannut ihan ajatuksen kanssa, ettei ihan vierailta tuntuisi paikanpäällä. Me kuitenkin tehtiin hauska esittelykierros itsestämme piknikillä. Kaikkien kanssa ei ehtinyt juttelemaan ja monien kanssa jäi juttu ihan täysin kesken. Nää miittingit on kyllä ihania juuri tuon takia, kun pääsee tutustumaan kanssabloggaajiin niin hyvin.
helsinkiasu helsinkiasu3 Helsinkipäivän asuksi mulla valikoitui H&M mintunvärinen rättitoppi ja Vilan halkiollinen maksihame. Tosin lyhyemmällä alaosalla olisi varmaankin saanut vähän väriä jalkoihin, sillä meitä suosi sää kyllä Helsingissä kovin. Kun minä nautin piknikistä yli 20 astessa, Tampereella tulvi autojen ovien alaosaan saakka. bloggaajia blogipiknik7 blogipiknik Keskimmäisessä kuvassa olevat lahjakassit saatiin vielä lopuksi, kun lähdettiin kaikki kotia kohti. Monia ihania yhteiskumppaneita oli kyllä lähtenyt mukaan! Mä teen näistä oman postauksensa vielä myöhemmin, joten malttakaa hetki ennenkuin pääsette katsomaan pussin sisältöä kunnolla.

Tosin Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalle kiitokset kaikkien juomien sponsoroinnista.
bloggaajat4 bloggaajat bloggaajat2 Viimeisestä kuvasta vasemmalta oikealle: Linda, Emilia, Jenna, minä, Laetitia, Jenni, Tuuli, Linda, Maria, Katariina, Viivi, Jasmin & Niina.

Näiden ihanien tyttöjen blogeihin pääsette klikkaamalla nimiä.

Kiitos vielä Lindalle ja Sofialle järkkäämisestä ja kiitos Sofia kaikista ryhmäkuvista!

16 kommenttia

 1. oli sekalainen sakki koolla.

  VastaaPoista
 2. Oli ihana päivä ja kivan postauksen oot tehnyt! ♥ Upeita kuvia oot myös saanut räpsittyä! Tuo sun asu oli muuten ihan tosi nätti, toimi hyvin! ♥ Ja mieluusti varmaan aurinkoisen piknikin valitsit tulvimisen sijaan, hah :D Toivottavasti päästään näkemään taas piakkoin miittijen merkeissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella kiva päivä!<3 Kiitos paljon ja oli kyllä mukava tutustua sekä ehdottomasti pitää nähdä uudestaan<3

   Poista
 3. Sä ja Jenna ootte niin nättimyksiä :)

  VastaaPoista
 4. Oot ottanut tosi kivoja kuvia tuosta päivästä! :) Oli muutenkin ihana päivä, jäi hyvä fiilis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina ja oli tosi kiva suhunkin tutustua. Oli kyllä tosi ihanaa<3

   Poista
 5. En kestä tota toka vikaa kuvaa hahaha! :D♥ Me ollaan kyllä kans yks kaksikko :D Btw oli kyllä kiva päivä :)

  VastaaPoista
 6. Oi kun oot räpsinyt upeita kuvia, ihanasti oot myös kirjoitellut tästä niin mahtavasta päivästä 8) Toivottavasti mekin ehditään enempi sanoja vaihtaa ensikerralla jos samaan miittiin päädytään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kata ja jep toivottavasti päädytäänkin, että mekin päästään jutustelemaan enemmän!<3

   Poista
 7. Ihania kuvia! Niin kuin kaikilla teillä, jotka olitte osallisena tuohon miittiin ja olette tuosta viikonlopusta bloggailleetkin :-) Onneksi ilmat suosivat tuota viikonloppua, olisi ollut kurjaa viettää piknikiä kamalassa kaatosateessa ja noin +10 (tai alle) asteen armoilla.

  Sulla oli myös todella kiva asukokonaisuus! Ihan 5/5 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista. Ja kyllä vain oli ihanaa kun säät suosivat ja juuri silloin olin kotoa pois, kun täällä oli kesän ikävimmät kelit! :D

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.