PURPLE

_MG_9932 Aloitetaas ensin puhumaan tuosta asusta.
Mä taisin hankkia kyseisen mekon vuosi sitten ja en oikein tiedä tykkäänkö siitä enään. Voi olla tottakai, että se johtuu väristä tai siitä, kun viimevuonna tungin sen aina päälle kun en tiennyt mitä laittaa. Enään se ei ole mun punasien hiuksien takia oikein voinutkaan olla vakkari huono päivän pelastaja mekkona.
Tää on kyllä hieman hankalaa, kun ei oikein itsekkään tiedä, että mikä väri riitelee tukan kanssa liikaa ja mikä vain vähän, hah. No onko teillä ihanilla mielipidettä tästä mekosta? _MG_9976 Poikaystävällä on tänään viimeinen lomapäivä meneillään ja huomenna koittaa taas työt. Ollaan hänen viimeisinä lomaviikkoinaan käyty leffassa tuijottamassa X-men ja kotona ollaan nyt pariin viikkoon katsottu Arrowin ensimmäinen tuotantokausi. Ihanaa, kun toinen tykkää myös noita supersankarijutuista.
Me ollaan myös käyty syömässä siipiä sekä käytiin testaamassa Space bowling tuossa Tampereen keskustassa ystävien kanssa. Onhan tässä myös tullut yhdessä shoppailtuakin, haha.
_MG_9969 Muistakaa käydä osallistumassa edellisen meikkipostauksen arvontaan!

14 kommenttia

 1. Oi kuinka nätti olet! Ja mun silmään tuo mekko ei riitele yhtään sun hiusten kanssa, vaan tuo violetti ja punainen sopii ihan hyvin yhteen! Kiva perusmekko, mutta tuo tekstuuri tuo siihen kivaa kontrastia! :)
  Sun blogi vaikuttaa oikein kivalta ja tuo banneri on ihana! :)

  http://bonheurrrrr.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos piristyksestä. Hyvä kuulla, että mekko ei riitele ja näyttää muutenkin hyvältä <3

   Poista
 2. Ihana mekko, sopii sulle kivasti, ihana väri, eikä riitele hiusten kanssa ❤

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa: mäkään en huomaa ristiriitaa hiusten ja mekon värien välillä! :D Toi mekko istuu sun päälle kyllä tosi kivasti ja tykkään hurjan paljon tuosta väristä! <3 Ja vitsit, supersankarileffat ja -sarjat on kyllä jotain niin parhautta! Oi että!

  http://unelmannuppuja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kuinka kiva kuulla, että ei riitele! Kiitos paljon kehuista.<3 Ja älä mitään, ne on kyllä parhaita!

   Poista
 4. Ihana asukokonaisuus, mätsää sun hiuksiin hurjan hyvin toi mekon väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ihanaa, kun ootte tota mieltä, että hiukset sopii väriin :)<3

   Poista
 5. Nää kuvat on kyllä susta täydellisesti onnistuneet Inksu!♥ Ihana asukokonaisuus :)

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä tää mekko on ihana eikä mitenkään häiritsevästi riitele hiusten kanssa! :) Punaiset hiukset on kyllä välillä hankalat, kun tietyt värit ei vaan mätsää sitten mitenkään. Toisaalta, tärkein on käyttää sitä mistä ite tykkää ja siinä se :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis on niin helpottavaa kuulla, että ei riitele mun tukan kanssa, koska en oo tottunut olemaan täysin musta-harmaa-valkonen pukeutumisessa. <3

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.