MINUN YKSIÖNI: ETEINEN

Ajattelin aloittaa postaussarjan minun kodistani tila tilalta, sillä en halua yhdestä postauksesta kilometrin pituista kun tykkään kuvailla yksityiskohtia. Viimeisenä teen vielä tästä asunnosta videon.
korkkarihylly takkeja Heti kun ovesta saapuu sisälle on oikealla puolella vaaterekki ulkovaatteille ja kenkäteline sekä hattuhylly. Hattuhyllyllä pidän neljää paria mustia korkokenkiä ihan koristeena. Tosin näistä nuo Tamariksen avokkaat ovat kyllä tiheässä käytössä. Puukorissa on pipoja ja hanskoja. eteinentila aurinkolaseja Eteisestö löytyy myös Ikean Kallax hyllykkö. Päältä löytyy sisustustaulua, tekokukkaa, kulhoja, arskoja ja meikkipeili. Mariskoolissa säilössä avaimet mm. työpaikan, kodin ja auton, kun taas Kastehelmi maljassa on mitälie milloinkin; sytkiä, huulirasvoja ja kuulokkeet. kallaxeteinen Ensimmäisestä lokerosta löytyy mun meikit, sudit ja korut. Toisessa taas tärkeitä papereita, laskuja, kyniä ja muutamia opiskelukirjoja. Alemmissa laatikoissa ensimmäisessä on työkaluja ja näköjään mattamustaa paukkumaalia ja toisesta löytyy mun kaikki vähäiset laukut. stetsonpeili eteinenvuores Eteisen peili ja kokonaiskuvaa. Kuvassa oikealla oleva laatikko on lehtiä varten.

Katsotaan minkä "huoneen" esittelenkään sitten seuraavaksi. Mielipiteitä ja onko kyseessä toivottu postaussarja?

8 kommenttia

 1. Kivan näkönne eteinen :) ja kivat yksityiskohdat

  VastaaPoista
 2. Mä ainakin tykkään lukea just tälläsii postauksia kun mua kiinnostaa hirveesti ihmisten tyyli sisustaa! :) Lattiaa ja keittiöö se vähänen mitä näkyy niin ihania, en malta oottaa keittiöpostausta!

  https://miljahoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni hyvä kuulla, et nää kiinnostaa! Kyllä se keittiö pian tulee ;)

   Poista
 3. Tosi kivan näköinen ja tilava eteinen :) Mä tykkään tälläisistä kodin esittelyistä, joten innolla odottelen seuraaviakin osia :) Onneks mä en oo ainoa, jolla ei peilit ja taulut ole seinissä vaan nojalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä ei saa seiniin porata niin siks mulla on peili lattialla.. :D Kiitos paljon<3

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.