SILVER BOMBER

_MG_9770 Heippa! Mites teillä meni juhannukset?
Täällä vietettiin aattoa ystävän luona ja itse pääpäivänä pidettiin rauhallinen ilta leffojen kera. Jos sitä seuraavana vuonna sitten lähdetään juhlimaan ihan kunnolla vaikka festareille yms. Mun juhannuksesta tulee myöhemmin tännekkin päin juttua, mutta ensin jotain muuta.

Me käytiin loppuviikosta Veeran kanssa Ideaparkissa hakemassa mulle muutamia henkareita ja etsimässä perus paitoja, joita mulla on erittäin vähän. Mukaan tarttui muutamia kivoja alennustuotteita ja sattuisikohan teitä kiinnostaa ostospostaus? Viimeaikoina on kuitenkin kerääntynyt muutakin viime shoppailupostauksen jälkeen. No, mutta anyway.

Samalla reissulla päätettiin ottaa ihan vain parkkipaikalla kuvat mun uusista Junkyardilta saaduista vaatteista. Tausta osottautuikin ihan kelvoksi ja olen kyllä tyytyväinen kuviin, vaikka pieni tihkusade juuri samaan aikaan ilmestyikin. ps. Tuo kyseinen hopeinen bomberi on tällähetkellä alennuksessa. _MG_9739 _MG_9793 _MG_9754Bomber(gift) - Junkyard, Top(gift) - Junkyard, Sunglasses(gift) - Junkyard_MG_9797 *Postaus toteutettu yhteistyössä Junkyardin kanssa. Sisältää mainoslinkkejä.

10 kommenttia

 1. Meidän juhannus meni mukavasti maalla ja teki kyllä hyvää päästä latailemaan akkuja, harmi vaan kun aika menee niin nopeasti :P Ja mitä tähän sun asuun tulee, toimii! Sekä etenkin ihastuin noihin laseihin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi oisimpa itekkin päässyt maalle juhannukseks.. Ihanaa, että sulla oli rentouttava jussi! Kiitos ihana<3

   Poista
 2. No nyt on kyllä todella makeen näköinen bomberi! :-D

  Janica K.

  VastaaPoista
 3. Wauuu oot kyl tosi upeennäköinen! Noi hiukset on kyl iha rakkautta! *_*

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen postaus ja tosi kivoja noi kuvat! Ostospostaus kuulostaa hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja ostospostaus täytyy varmaankin toteuttaa :)

   Poista
 5. Ompa sulla upee blogi! Olet todella kaunis :)
  kakskorvaa.blogspot.fi
  (En jaksanut kirjautua :D)

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.