LOVE MY PRIVATE HAIRDRESSER

IMG_0810 – kopio Otsikosta päätellen ja ensimmäisestä kuvasta voittekin varmaan jo arvella, että tämä postaus liittyy jotenkin ihanaan Veeraan. Instagramiin(inkanitta) laitoinkin jo meistä yhteiskuvan juhlahepenissä. Halusin nyt siis tehdä myös hänen valmistujaisistaan omaankin blogiini postauksen. Mun juhla vaatetuksesta on tulossa myöhemmin erillistä postausta, mutta sitä ennen keskitytään näihin kakun kuviin. IMG_0852 IMG_0839 IMG_0855 Tarjoilut oli kyllä ihan huippuluokkaa. Itse en paikanpäällä ihan kamalasti mitään syönyt/juonut, kun keskityin kuvaamiseen. Ja noh kaikkeen muuhunkin. Seuraavana päivänä mun voidessa pahoin Veera kuitenkin toi mulle laatikollisen ylijääneitä herkkuja. Se kinkkupiirakka oli jotain niin taivaallista. Juomapuolikin oli kunnossa, tosin mä vedin sen päivän mehulla, kun autolla olin liikkeellä. Vasta illalla mäkin pääsin yrittämään ottaa muita kiinni.

Lahjaksi Veeralle ostin söpön kortin, pari kukkaa, Victorian Secretin jasmiinin tuoksuisen rasvan sekä Real Techniquesin tämän sivellinsetin. Ellokselta saa muuten nykyään paljon kyseisiä siveltimiä myös laskulla, että kannattaa tsekata tästä.
IMG_0841 IMG_0838 IMG_0902 Jatkot oli mun toisen ystävän luona tien toisella puolella. Hänkin valmistui ammattiin ja sai vielä lakin päähänsä. Loppuillasta suunnattiin kaikki yhdessä keskustan yöelämään ja päädyttiin Bricksiin. Paikka ei ollut mua varten ollenkaan. Siellä ei oikeastaan ollut mitään mitä mä vaadin yökerholta. No hyvä puoli oli se, että eipä tarvinnut ainakaan jonottaa, kun kolmetoista ihmistä päästiin neljälläkympillä jonon ohi. IMG_0847 IMG_0947 IMG_0853 Onnittelut vielä kaikille valmistuneille!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

10 kommenttia

 1. Ihana Veeruska ja Inkeri!<3 Arvaa vaan tekeekö mieli herkkuja tän postauksen jälkeen :DD

  VastaaPoista
 2. Apuaa tuli kamala herkkunälkä näiden kuvien katsomisen jälkeen :D Ihana mekko <3


  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voin vaan uskoa! :D Veeran mekko oli kyllä ihana, kun sitä nähtävästi tarkoitat?<3

   Poista
 3. Oi nam mitä herkkuja! Nää kuvat on tosi raikkaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin nam! Mun tekis mieli niin noita herkkuja taas. Kiitos ihana<3

   Poista
 4. Upeilta näytätte kumpainenkin <3 Ja namii mitä herkkuja! :o <3

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja ennen kaikkea upea asu <3

  http://lauraheinikki.fi

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.