MY FAVORITE JACKET

_MG_9942 _MG_9939 Oikein hyvää tiistaita! Miten teillä on viikko alkanut?
Itse olen ollut töissä, huomenna vapaapäivä ja torstaina taas töihin. Launtaina viimeinen viikonloppu työvuoro ennen syksyä. Saa tosin nähdä jatkanko edes mun nykyisessä työpaikassa enään kesän jälkeen, sillä mulla on nyt paljon muita suunnitelmia.
Jotkut teistä oli kiinnostunut mun opiskelujutuista sun muista tulevaisuuden suunnitelmista liittyen just opiskeluun ja työhön, joten niistä on ihan lähiaikoina tulossa fiilispohjasta postausta.

_MG_9946 _MG_9963 Vitsit oon kyllä ollut ilonen, kun oon saanut näiden parempien kelien ansiosta kaivaa ton valkoisen niitti bikertakin kaapista ja yhdistää sitä asuihin. Takit kyllä tekee ihan basic asuihinkin sitä jotain ja esimerkiksi tuo löysä v-aukkoinen neule ja mustat farkut eivät takin ansiosta näytä niin tylsältä.

Samalla, kun kirjoittelen tätä postausta on suomen pelikin ehtinyt jo alkaa ja tämä loppu on oikeastaan tullut kirjoitettua pelikatkoilla ja erätauoilla, hah. Saas nähä kuinka tässä pelissä tänään käy. Jännitys on ainakin ihan älytön!

12 kommenttia

 1. Ei ihme, että tuo on sun lempitakki, aivan ihana takki!<3 Ja mielenkiintosta kuulla lisää sun opiskelu- ja työasioista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tuo kyllä on!<3 Hei mahtavaa, että sua kiinnostaa kuulla lisää :)

   Poista
 2. Yksinkertainen mutta nätti asu!<3 Toi valkoinen takki on ihanan raikas:)

  VastaaPoista
 3. Hyvin kävi hyvä Suomi ! :P Ihana takki ja nuo hiukset !! <3

  VastaaPoista
 4. Mun viikko on alkanut kauheassa koomassa. Eilenkin otin vahingossa 3 tunnin päikkärit vaikka piti vain vähän lepuuttaa silmiä :D Noh, tänään on päivä uusi ja ehkä vihdoinkin jaksaisi alkaa hoitamaan rästihommia. Ps. Tuo rotsi sopii sulle hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ei! :D Mulle käy kyllä myös useesti noin, että "vähän vain lepään" jonka jälkeen huomaankin nukkuneeni monta tuntia... Kiitos ihana<3

   Poista
 5. Sulla on ihana väriset hiukset!!:) Ja ihana tuo takki!

  VastaaPoista
 6. Takki korostaa ihanasti sun hiuksia :) Upeita kuvia <3

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.