mint

IMG_9994 IMG_9982 IMG_0044 IMG_0031 blogi-008 Siis mitä missä vaiheessa on kulunut viikko? Okei musta alkaa kyllä pikkuhiljaa tuntua siltä, että luon itse itselleni tämän kamalan kiireen. Taino oonhan mä tänäänkin ehtinyt jo Jennaa nähdä ja auttaa häntä viikonlopun blogitapahtumassa ja sitten ehtinyt vielä illalla Tapparan peliinkin jäähalliin. 

Tossa puoli kymmenen aikaa vihdoin aloinkin siirtelemään jo tämän päivän kuvia koneella ja muokkailemaan niitä ja tässä vaiheessa nyt ollaan, hah! Oli pakko päästä jakamaan jo tämän päivän asukuvat teille sekä postailemaan. Mä vaan en tälläkertaa tän enempää ehdi teille höpöttelemään, sillä aamulla on töitä ja mun pitäis jo oikeesti olla nukkumassa. Mutta katsotaan tässä ennen viikonloppua vielä, jos teen jonkinmoista kuulumispostausta kuvien kera. 

Nyt öitä murut, pus!

14 kommenttia

 1. Mintuvihreä on yksi lemppareista vaatteissa, tosin ei se taida itselle sopia niin hyvin ko sulle :) ♥ Samaa täällä, itse luon sen kiireen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mikä siinä on, kun pitää tehdä kamala kiire.. :D Ihana kiitos<3

   Poista
 2. Sulle kyllä sopii toi väri <3 ihana paita :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana neule, mistä tuo on? :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan raikas neule!<3 Mintun väri on munkin lemppari tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihree lukeutuu kaikissa sävyissä mun lemppariväreihin<3 Kiitti ihana<3

   Poista
 5. Nää kuvathan onnistu mahtavasti♥ Ihana muru :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen sana on tärkeä.. Well.. Tiedostatko kuinka "sotkuinen" ulkoasu blogillasi on? Kuinka tärkeää bloggaaminen ja lukijat ovat sulle? Isot kirjaimetkaan ei löydä paikkaansa puhumattakaan lauserakenteista ja pilkuista.

   Poista
  2. Sen verran tärkeetä tää puuha on mulle, että kirjoittelen blogia, vaikka oikeinkirjoitus sunmuut ei mun vahvuuksia olekkaan.

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.