green parka

IMG_0058 IMG_0091 Oikein hyvää huomenta! 

Kuvissa viimeviikon asua. Mä jotenkin tykkään yhdistellä vihreää vihreää vasten, mutta kunhan sitä ei sitten liikaa ole. Kun mähän en koskaan varmaan sitä oo maininnu, että vihree on mun lempiväri kaikissa sävyissä... Haha, enpä. 
Mä tykkäsin tosta asusta muutenkin. Tosi rento ja näyttää multa. On mustat farkut, tennarit, croptop ja tietenkin sitä vihreetä. Iskeekö tää mun asu teihin ollenkaan?
IMG_0095 blogi-009Tämän päivän suunnitelmissa on tämän aamukahvittelun jälkeen pikkunen pikasiivous kotona, muutamien postauksien esivalmistelua, Veeran kanssa tukussa käymistä sekä kuvailua tuolla ihanassa auringossa. 
Sitten pitäis vielä ruokakaupassa käydä ja haluaisin jotain hyvää liharuokaa, mutta mitä? Auttakaa ruuanlaitossa huonon mielikuvituksen omaavaa.

Onneksi tänään ei tarvi ajella Säkylään, kun poikaystävä tulee tupalaisensa kyydissä jo tänään lomille. Ihanat viiden päivän lomat.

8 kommenttia

 1. Tykkään kyllä tosi paljon tosta asusta!

  VastaaPoista
 2. Tykkään paljon tuon asun värimaailmasta! :) Tuollainen armeijanvihreä uppoaa miuhunkin, ihme ettei vaatekaapistani taida löytyä kuin ehkä yksi sen värinen toppi? :D Kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Armyn vihree on kyllä yks ehdoton suosikki väri mulla! Itseltä löytyy ton takin lisäksi muutama muukin saman värinen vaatekappale, hah. Kiitos paljon<3

   Poista
 3. Wau mikä takki!! Itte oon aika huono neuvomaan liharuoista, silloin kun vielä lihaa söin niin lempparia oli ihan vaan kylmät nakit suoraan paketista:'D ja siinäpä ei paljoa laittamista ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana<3 Päädyin ihan vaan possun filee pihveihin :D

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.