stripes, again

IMG_9796 IMG_9808 IMG_9789
Pari viikkoa sitten kuvattua asua. Ei ollut ihan mun päivä noitten kuvausten osalta, mutta pääasia, että edes kolme julkasukelposta kuvaa löysin. 
Muhun on selvästi pukeutumisessa viimeaikoina iskenyt raidat, kun näissäkin kuvissa päältä löytyy raidallinen neule. Päällä myös tuo uusi huivi, mitä en ostospostaukseen onnistunut kuvata. Huivi siis löytyi Ginatricotista ja hintaa jäi alennusten jälkeen ainoastaan kaksi euroa.

Viime viikon perjantaina mun poikaystävällä oli vala ja siis hän selviää puolen vuoden kommarihommilla. Oikeastaan ei yllättänyt, tiedettiin kokoajan että pienin mahdollinen aika se on. Muutaman tunnin päästä otan taas auton alle ja lähden häntä hakemaan lomille. Täytyy yrittää tehdä yksi postaus valmiiksi viikonlopuksi, ettei mene taas kirjoittaminen vasta ensiviikolle.

Tän aamukahvin ja aamupostailun jälkeen täytyy alkaa vähän siivoilemaan. Astian- sekä pyykinpesukoneet täytyy vielä ainakin kerran pyöräyttää ja pakko täällä on vaatteet kerätä lattioilta pois sekä nopeat pölyn pyyhkimiset ja imuroinnit. Ton siivouksen jälkeen pitäisi vielä tehdä tämän päivän ruoka valmiiksi ja sitten varmaan pitäis vielä suihkuunkin ehtiä ja laittaa itsensä valmiiksi. Saa nähä mitä ehtii taas. 


6 kommenttia

 1. Raidat ja siniset farkut on aina ihana yhdistelmä ♥ Tulee aina kevät mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös siitä yhdistelmästä ihan älyttömästi!<3

   Poista
 2. Mä havaitsin myös taannoin, että mun vaatekaappi on täyttynyt erilaisista mustavalkoisista raidallisista paidoista... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raidalliset ja vielä puolipoolot on kyllä älyttömän ihania ja pelastaa päivät, kun ei tiedä mitä pukea päälle! :)

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.