xmas & bday presents

Joulustakin on se melkein kolmeviikkoa jo, mutta halusin silti vielä tulla esittelemään mun joululahjat  ja synttärilahjat tässä samalla, koska en tosiaankaan tiennyt mitkä olivat niitä joulu- ja mitkä synttärilahjoja johtuen tottakai siitä, kun ne molemmat on peräkkäisinä päivänä.
IMG_9291 Yhdestä paketista paljastui Iittalan Nappi tuikkukynttilänlyhty ja toisesta paketista Iittalan Essence punaviinilasit.
IMG_9294 Nämä taisivat olla synttärilahja. Reiskoja oon nyt toivonut kahtena vuotena ja vihdoinkin sain ne. Ensimmäisenä toiveena oli Suomi reiskat tai Tappara reiskat, mutta niistä ei löytynyt kummistakaan tarpeeksi pientä kokoo. Oon kyllä todella tyytyväinen näihin mun orginal reiskoihin.
IMG_9297 Ristomatti ratian kylpytakki. Tarvetta uudelle kylpytakille ei ole, mutta ompahan sitten ainakin vähän laadukkaampi.
IMG_9298 Uusille meikkisudeille olikin todella kova tarve ja onneksi sain niitä. Oon myös tyytyväinen noista Four reasonin shamppoista ja hoitoaineista, sillä ne kyseinen merkki on jo pitkään ollut mun lemppari hiustenhoitotuotteissa. Omistan mm. kyseisen merkin öljyn myös.
IMG_9300 Pari pulloa valkkaria, voi vitsit se on ihanaa, kun tiietään mun alkoholi makukin haha. Mä en nykyään oikeastaan edes juo muuta kuin valkkaria ja sillointällöin skumppaa. Pikkuhiljaa on jäänyt se kuivaomenakin pois, vaikka se älyttömän hyvää onkin. Hups miten tää meni tähän alkoholista puhumiseen? Sitten noita keittiöjuttuja mitä ei tosiaankaan voi olla liikaa. Nuoliaa tai pullasutia mulla ei edes ollut ennen tätä ja mun vispiläkin oli nähnyt jo parhaat päivänsä.
IMG_9301 Sitten kaikennäköisiä pikkujuttuja mm. karkkia, korvikset, alkkareita, ripsari.. Cubukselle sain neljänkympin lahjakortin, jonka oon jo aikalailla uusiin alusvaatteisiin käyttänyt. Leffalippuja sain neljä kappaletta ja okei ehkä tarkkasilmäsimmät huomaa ton yhen pakkauksen, haha musta niin hauska!

8 kommenttia

 1. Voi miten ihania lahjoja :) Ihastuin tuohon kylpytakkiin <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja voi kuinka kiva kuulla, että sinäkin tykkäsit :)<3

   Poista
 2. Noi iittalan lasit on sellasia jotka on ittelläkin ollut haaveissa vähän aikaa, ehkä seuraavaan kämppään sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä nätin näköset, toivottavasti saat hankittua sellaset :)

   Poista
 3. Mäkin haaveilen tollaisista Iittalan viinilaseista! Ehkä jonain päivänä... :) Kivoja ja tarpeellisia lahjoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti hankkii! Siis musta viini maistuu jopa paremmalle noista laseista, haha! Nää kyllä oli tarpeellisia, kiitos<3

   Poista
 4. Uudet punkkulasit täälläkin ois ostoslistalla, nuo ovat supernätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kyllä ovat! Haaveena samansarjan valkkari ja skumppalasit!

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.