cold

tititi-001
IMG_9455
Tässä on tullut sairasteltua vajaa viikko. Tälläkin hetkellä lämmintä finrexiä kuppi täynnä, jos vaikka tämä tauti olisi pian selätetty. Vaikka oon ollut kipeenä, niin olen silti käynyt normaalisti töissä. Mulla oli lauantaina ensimmäinen viikonloppu vuoro, josta olin kyllä onnellinen, sillä poikaystävä oli viikonlopun armeijassa kiinni. Noh ensi viikonloppuna sitten päästään taas viettämään yhdessä aikaa.

Onneksi kelit ovat muuten nyt parin päivän sisällä lauhtuneet. Pääsee ehkä taas pian kuvailemaan tonne uloskin esimerkiksi asuja. Ei pihalla meinaan oo kauaa pystynyt olemaan ja esimerkiksi nämäkin kuvat olivat vähän juuri ja juuri siinä, että julkaiseeko vai ei, haha. Eihän tuolla meinaan pystynyt muutamaa sekuntia kauemmin seisoo kuvaaja eikä kuvattavana olevakaan. Silti toivon, ettei lumet vielä kuitenkaan sula pois. Onhan se nyt meinaan mukavampaa, kun tuolla lunta on. Paljon nätimpää plus valosempaa.

8 kommenttia

 1. Ihana asu <3! Oon kyllä onnellinen, että kovat pakkaset jo vähän hellittivät, mutta en kyllä millään haluaisi luopua lumesta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Joo huonolta näyttää, kun plussaakin oli jo tänään.. :(

   Poista
 2. Toivottavasti tauti olisi pian selätetty:) Onneksi pakkaset ovat vähän lauhtuneet, toivottavasti silti lumi säilyisi vielä pitkään:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paremmalta jo näyttääkin! Plussan puolelle ei olisi saanut tulla, en mäkään tahdo tosta lumesta luopua :(

   Poista
 3. Missä sä oot töissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työskentelen tällähetkellä yhdessä kahvilassa osa-aikasena :)

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.