oufits 2014

Heissan! Aivan ihana reuntouttava viikonloppu vietetty siskon luona Helsingissä. Tänään oli muutenkin viikon odotetuin päivä, sillä kävin katsomassa Jonia intissä. Oli ihana nähdä omaa murua.

Tän postauksen ideana on kuitenkin se, että kokosin kaikki vuoden 2014 kuvatut asut. Tein myös viime vuonna samanlaisen postauksen ja sen löytää täältä!
inkankuvat-002 inkankuvat1 inkankuvat2 inkankuvat3 inkankuvat4 inkankuvat5
Se oma tyyli on vielä vähän hakusessa, mutta pikkuhiljaa parempaan suuntaan mennään! Löytyykö teiltä lempparia näistä mun asuista? Omat lempparit on kolmannen rivin kolmas, neljännen rivin viimenen sekä viimesen rivin kolmas. 

8 kommenttia

 1. Haluaisin antaa pienen palautteen yhestä asiasta.. Susta jää aika inhottava olo sinänsä, että ensin kyselet monissakin postauksissa että miksi kukaan ei enää kommentoi, yms. Mutta sitten kun kommentoi, et ole varmaan koskaan vastannut mun yhteenkään kommenttiin? En tiedä tiedostatko sitä, mutta se tekee susta tosi ylimielisen olosen ja semmosen, että olisit meidän lukijoiden yläpuolella. Inhottava piirre bloggaajassa, en tykkää itse yhtään.

  Taisit nyt menettää pitkäaikasen lukijan, mutta toivottavasti ymmärrät muuttaa tuon asian, ettei meitä enempää katoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei huhhuh! Oon vastaillut kyllä suurinpaan osaan kommenteista, nyt en viime postaukseen vaan ole vielä vastaillut kun koneella en ole istunut. Harmi jos luulet että pidän itseäni teiän yläpuolella, tarkoitus ei todellakaan ole saada sellasta tunnetta.. Ja harmi jos et nyt sen takia enään pysty lukemaan mun blogia, pahoittelut!

   Poista
  2. Mun oli vielä pakko tarkistaa, mutta oon vastaillut kyllä ainakin lokakuuhun asti melkeimpä jokaiseen kommenttiin jotain ja ennen lokakuutakin suurimpaan osaan! Ainakin sellaisiin missä on kysytty jotain.. :/ Harmi että jos en joskus oo vastannut sulle, mutta ainakaan yhtäkään anonyymi kommenttia en puolenvuoden sisään löytänyt mihin en olisi vastannut.

   Poista
 2. Oot kyllä kehittynyt asukuvissa , kun vertaa vanhempaan asukokoelmapostaukseen :) Ja tumma tukka sopii sulle paremmin, ku hyvin ! :P

  VastaaPoista
 3. Sulla on kyllä niin omituinen tyyli

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.