pakkaspäivä

IMG_0465_zpsd02e4e1c.jpg~original IMG_0414_zpscd2c8960.jpg~original Oikein ihanaa tiistaita kaikille!
Sunnuntaina napattiin Veeran kanssa pitkästä aikaa asukuvia. Pakkanen tosin oli niin kova, että ei oikein tuola hangessa poseeraamisesta tullut yhtään mitään. Yli sadasta kuvasta kuitenkin löytyi muutama kelpo kuva, missä ei ihan näytä niin kärsivältä.
 En kyllä tajua miten pari talvea sitten oon pystynyt seisoskeleen ilman takkia kuvattavana jopa puolituntia ja samoihin aikoihin oon hyppinyt pihalla nahkatakki auki vielä -10 asteessa. Tänä vuonna mulla oli paksuin toppatakki käytössä jo nollakelillä. inkankuvat-001 IMG_0420_zpsec1ebddc.jpg~original Näissä kuvissa näkyykin tuo mun uus tukka, taino otsatukan leikkasin taas pitkästä aikaa. Ehdinkin jo hehkuttaa hiustenleikkausta jo ask.fmssä ja instagramissa. Tosi kivaa vaihtelua muodottomiin hiuksiin edes tuo otsatukka. Moni kyllä jo edelliskerralla kun viimevuonna sen leikkasin niin kehu, että kuinka mulle sopii otsatukka ja myös tälläkertaa oltiin sitä mieltä, että hyvä vaihtoehto.
IMG_0440_zpsbc783f15.jpg~original inkankuvat Päällä mulla oli suuri osa mun nykyisistä lempi vaatteista ja murulta saatu kaulakoru kaulassa. Pakko kyllä sanoa, että tuo harmaa neuletakki on varmaankin parhain mun hankinnoista pitkiin aikoihin. Sopii moniin asuihin, moniin väreihin ja on vielä hieman erikoisempi tekonahka hihojensa ansiosta. Tahtoisin ehdottomasti tuon saman ihan umpinaisena neuleena.
IMG_0467_zps657c6a80.jpg~original Yli huomenna onkin sitten jo 2015. Huomenna juhlistamista ihan parhaan porukan kanssa. Mitenkäs teidän uudenvuoden suunnitelmat?

2 kommenttia

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.