kofeiiniriippuvuus

DSC_6356 IMG_8982 yy51-006
Nyt on taas niin huono kuvasaldo, pahoittelut siitä. Mutta sen takia päätin julkasta tollase vammasen videon minkä Veera kuvas musta pari viikkoo sitten. :D

Nyt ei oo tapahtunu mitään ihmeellistä. Oon ollu tosi paljon taas tyttöjen kanssa ja tänäänkin toimitaan taksina meiän Puntolla, kun se on niin vähäruokanen. Blockfestejen liputki tilattiin Emilin kanssa ja en malta oottaa noita! Mun on pitäny meinaan neljänä vuotena peräkkäin mennä tonne, mutta jokakerta se lippujen tilaaminen on jääny, mutta nyt onneks pääsen!

 Tää kirjottaminen ei multa tänään oikeen onnistu, joten lopettelen tän tähän. Koitan taas ruveta napsiin noita kuvia enemmän.

Mitä mieltä olisitte jos rupeisin lisäileen jotain tälläsii turhii videoita aina välillä postauksiin? Vai onks näissä mitään järkee :D

10 kommenttia

 1. kiva idea lisätä välillä tommosia pikkupätkiä videolla sun arjesta :)

  VastaaPoista
 2. Musta oikein hieno idea laittaa noit videoi :)

  VastaaPoista
 3. Kiva video!:) Ja tuo kahvikuppi tuossa ekassa kuvassa on vaikka kuinka kiva:)

  VastaaPoista
 4. Mä oon nykyään tosi huono avaamaan noita katalogeja, saattaa olla monet kuvastot papereissa vielä. H&M:llä on kyllä monesti kivoja vaatteita, mutta melkeen aina tulee nykyään katottua netistä kaikki vaatteet tai sitten menee ihan vaan kauppaan kattelee mitä siellä olis.

  VastaaPoista
 5. Ei kai sattunu oleen musta nissani, missä oli ne oranssit vanteet? Ihan vaan näin paitovei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. enmuist, enmä kauheesti autoo kattonu ku ne räikeet levipellit osu silmää

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.