cabin in the woods

Iltaa! Näin tänään Veeraa ja käytiin hieman kuvailemassa meiän kadun päässä olevassa venesatamassa. Siellä on semmonen ihme hökkeli, joka on varmaan jokin vanha saunamökki tai joku muu vastaava. Tänään oli jotenkin niin kuvausfiilis, kuvia kameraan keräänty päälle 200! Kerrankin oikeesti jaksettiin jotenkin panostaa noihin kuvien ottamiseen. Vastakun päästiin paikanpäälle niin tuli mieleen, että olis voinu ottaa korkkarit ja jotain kivempaa mukaan niin ois saanu vielä kivempia kuvia, mutta joku toinen kerta sitten. Aiotaan kyllä kuluttaa toi kuvauspaikka ihan loppuun!
DSC_6776 yy61-001 DSC_6811 yy61 DSC_6838 DSC_6762 
Siinä sitten mun naamaa ja paljon. Oon aika tyytyväinen, toisaalta noi kuvat olis voinu onnistua paremmin, jos olisin valinnu paremman topin, koska jotenki näyttää että toi tekee musta vähän pallomaisen. :D 
Mutta mitä mieltä ootte asusta?

Huomenna sitten suuntana Blockfestit! Tai siis tarkemmin otettuna tänään jo, koska kello on näköjään mennyt jo yli kahdentoista. Tätä päivää onkin jo odotettu kauan, toivottavasti tulee huisii. Onko kukaan teistä tulossa ja ketä artistii ootatte eniten?

Nyt pakko mennä tuutiin, että päivällä jaksaa! Laittakaa kommenttia asusta ja kyselkää vielä muutamat kysymykset kysymypostaukseen(linkki)

11 kommenttia

 1. Oi toi porraskuva on iha sika kiva!!♡:)

  VastaaPoista
 2. oot tosi kaunis ja kiva blogi sulla !! :)

  VastaaPoista
 3. Sulla on kyllä niin kiva tyyli :3 ja hieno banneri!

  http://cowswings.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia oot itestäs saannu :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat hiukset sinulla, kauniisti väri liukuu :) Tuo punainen paita, kaulakoru ja nahkatakki sopivat myös aivan täydellisesti yhteen, eli oikein kaunis päivän asu. Mustat korkonilkkuritkin oisivat saattaneet sopia hyvin tyyliin.

  VastaaPoista
 6. tosi kivannäkönen asu, punanen sopii sulle mielettömän hyvin! :) Pakko vielä kysyä; sulla taitaa olla kielikoru ellen ihan väärin kattonu..? (Sattuko sen ottaminen?:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pinkki toi paita kyllä on, vääristää vissiin vähän värit näis kuvissa!:D ja joo on, eikä sattunu ollenkaan, tuntu vaan että jotain menee kielen läpi. ehdottomasti siis kivuttomin kaikista mun lävistyksistä :)

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.